Home is wherever I'm with You

Bonds,


Suttit och kollat på urban outfitters hemsida och kommit fram till att det finns en hel del jag skulle vilja beställa hem. Det blir farligt för mig när jag går till banken imorgon och ska uppgradera mitt kort, så jag kan betala räkningar och sådant via internet, eftersom det ger mig tillgång till att köpa saker över internet - jag får verkligen se till att hålla i pengarna. Men med min nyinkomna lön blir det svårt, lite kan man ju unna sig :)
Ska även ringa vetrinären imorgon, något som jag glömt totalt i en månads tid. Det är dags att kastrera Dorisen.

Jag är sjukt sugen på att dra utomlands. Högst upp på listan just nu är Kina, vill verkligen åka till Kinesiska muren och spela in en b-film med hemma filmkameran. Och gå runt i Shanghai och helt enkelt se Kinas landskap, det hade varit något.

Nächste Sonntag wird es "the big four" im Göteborg!


Tell me, did you sail across the sun
Did you make it to the milky way to see the lights all faded
and that heaven is overrated


HÖGLIND OUT!

Where's me Strawberries?

We don't sleep when the sun goes down.


Det är lördag klockan 23.33. Jag såg på "I Rymden finns det inga Känslor" för en stund sedan. Det var söt, och mysig. Snart ska jag sova, antagligen. Imorgon blir det Ullared, vet inte riktigt vad jag vill ha men som vanligt blir det nog en massa onödigheter, antagligen. Jo, har jobbat 80h på Sjöfartsverket nu. Ett mycket ovanligt sommarjobb men faktiskt helt OK. Trevliga personer som jobbar där men emellanåt när det är lugnt kan det bli lite långtråkigt. Gillar ju att dagdrömma, men på jobbet ska man ju jobba. Eller? Duschade Dorisen idag, inte så uppskattat av huvudkatten men några rivsår senare och med en handduk virad runt henne och hennes fuktiga päls så kurrade hon igen.

Vad ska jag göra med mitt liv?

HÖGLIND OUT!

RSS 2.0