spending time doing stuff i'm not supposed to do.

too booring, creativity where are you when i need you?


Ullared igår (y) , trots ryggont och irritation på folk utan hänsyn så fick jag köpt lite nice stuff ;
  • nya hörlurar till mp3'n
  • en skjorta, ett linne och två t-shirts
  • 1 stickad tröja
  • sockar, strumpbyxor
  • 1 stickad mössa
  • 1 väska
  • 1 hippiehandduk, 2 ansiktsmasker, 1 pennställ & 1 lampa


Kanske blir halloweenparty ikväll, måste komma på vad jag ska klä ut mig till isåfall.. men nu måste jag plugga, projektarbetsrapporten skriver dessvärre inte sig själv.. Och för er som gillar vampyrserier, se true blood & the vampire diaries!

HÖGLIND OUT!

I NO HAZ TEH BRAINZ

Egentligen så har jag träning om en timme, men jag tar en regncheck på den och tar igen den på lördag eller något. Min rygg har fått ryck och gör ont om jag böjer eller vrider mig på fel sätt. Blir nog till att se på serier och skriva på projektarbetsrapporten istället. Eller? Jag kanske spelar bort kvällen istället.. who knows?

Och thumbs up for me jag är klar med den psykade login. Jag hade iochförsig varken bok eller uppgiftspappret (+ någon artikel vi skulle läst) men får jag g blir jag glad. Vg ligger utom räckhåll just nu.. kanske pågrund av min egen klantighet.. nah.

Imorgon ska jag, mami, kusin, Annika och Johanna ta en tripp till ullared. Blir nice med lite nya grejer, förhoppningsvis får jag studiebidraget imorgon också, or else i'll be mad.

Om man vill irritera någon, eller helt enkelt få dem förundrade: Sitt framför ditt hus och rikta en hårtork mot passerande bilar för att se om de saktar in. (y)

HÖGLIND OUT!

Vem skulle du vilja fastna med i en hiss?

Har precis käkat kvällsmat och blivit påmind om varför jag slutade dricka oboy. Jag blir illamående. Och den klumpiga jordgubbssylten är slut nu, skönt tycker inte riktigt att det är god. Onaka filen med flingor och en kopp te får nog bli min frukost och kvällsmat diet framöver.

Nu är projektarbetsveckan igång, fullt upp varje dag. Kommer vara helt slut till början av lovet och då ska man skriva projektrapport och på torsdag ska egentligen en psykologi uppgift som jag hämtade idag lämnas in, ingen chans att jag hinner göra den uppgiften ens någorlunda okej. Segt.

Träningen var go idag, disco stick låten som vanligt till uppvärmningen :)
Påvägen hem lyssnade jag och mamma på P4 Karlavagnen - Vem skulle du vilja fastna i en hiss med och varför? Gå in och lyssna på en asskön "berättelse" på tjugo minuter här: http://www.sr.se/cgi-bin/P4/kanalarkiv.asp?ProgramId=3117&NrOfDaysInArchive=30


  • Man kan till exempel låtsas att man är en flygvärdinna och försäkra alla i hissen om att det finns ingen anledning att gripas av panik om dörrarna skulle öppna sig.
  • Eller ta leg på alla som ska in i hissen.
  • Eller fråga de andra i hissen om de inte också hör de där tickande ljudet från hörnet av hissen?
  • Eller varför inte stå och stirra in i hörnet för att sedan vända sig mot någon utvald och säga; "Du är en av dem!"
  • Och ett tips till alla som står i en full hiss, ropa GRUPPKRAM och se vad som händer :D



lekte med gimp förut, vilken bild är snyggast?
HÖGLIND OUT!


it's only what i do

have to get my head out of the dirt.


dags att sova. imorgon börjar projektarbetsveckan. det kommer gå bra, eller hur.
nervös intenervös nervös intenervös nervös.

HÖGLIND OUT!

Keep the streets empty for me

Var hos tandregleringen för en stund sedan, det känns så himla konstigt i tänderna när man spänt. Jag tänkte sätta mig och plugga matte men det är helt enkelt inte lika kul och meningslöst som att spela vampire wars och travian. När jag gick hem från tandläkaren var det jättemysigt och halvtyst i kylan. Borde gå på promenader oftare, fast ta med mig kameran också.

Annars har jag en ganska positiv dag faktiskt jag har funnit ett nytt nöje att drick varm oboy - något jag inte druckit på år och dar. Och just nu har jag galet mycket lust att teckna och ha lov. Kanske lägger upp en bild på något jag ritat senare.

Igår redigerade jag, Aida och Britta våran plansch till projektarbetet som har redovisning nästa vecka. Är mychet nöjd med bilden. Psykos 4:48 heter pjäsen, dock har vi ingen kvällsföreställning den här gången.


HÖGLIND OUT!

on a rainy sunday

Act of Random Kindness.


Jag har en sån där jag-orkar-inte-göra-något-men-har-massa-att-göra period. Troligtvis just för att jag har så mycket att göra, är bra på att bara släppa allt och bli galen. Tur att jag har Tim och en jävla massa musik och en skön säng när jag är hemma. Tråkigt att jag tycker det känns onödigt att gå och lägga sig varje kväll när jag vet att jag måste gå upp på morgonen.

Säg inget, jag har mvg i klagan.

Haha inte okej att jag sitter på facebook endast för att spela Vampire wars, pirates och mafia wars. Egentligen suger den sidan rätt hårt. Fortfarande, vad är grejen?

Nej nu ska jag rycka upp mig, plugga arslet av mig i veckan och göra ett jävligt bra jobb v43 när det är projektarbetes redovisning. Är ju fortfarande pepp på min karaktär.

Jag är ju på världens bästa humör, träningen gick rätt bra idag, har fått pluggat en del i helgen. Kommer nog klara samhällsprovet, men jag får väl g som alltid. Jag och skriva samhällsprov går verkligen inte ihop. Men matten kan dra åt skogen. Siffror och logik är inte min grej!

gief semesteer!


HÖGLIND OUT!

name the pet

Det är mina flygande Ulf flugor och krypande Sixten spindlar som förgyller huset med liv när vi människor inte behagar att vara hemma pga diverse tvingade sysslor. Detta är Sixten den 2a, våran sjubenta källarspindel ::::)

Sixten <3


sleepwalking in the rain

So run
To them, to them
Full speed ahead
Oh you are not
Useless
We are just

Misguided ghosts
Travelling endlessly
The ones we trusted the most
Pushed us far away
And theres no one role
We should not be the same
But I'm just a ghost
And still they echo me
They echo me in circles

Skivtips; Paramore - brand new eyes (Misguided ghosts)

Worth fighting for. Galet upptagen helg för min del, i fredags spelade jag, Tim, Emelie och Anders pictionary och en del sambuca blev shotat(?). På lördagen bar det av till Götlaborg för att fika med Brittis & Emelie. Saknar Emelie massor nu när hon bor i Kalmar och inte längre löjlar sig med oss i teater. Tur att det finns tåg & telefoner!

Idag väckte mammut mig halv elva och frågade om jag inte skulle med till brätte för att kolla på när Ellie tävlade. Har ju inte sett min kusin på evigheter så jag hängde med och såg när hon och Sonic tävlade. Rundan var jättefin tråkigt med fyra fel bara. Men hursomhelst sen kom jag hem, bytte om, och sedan direkt iväg igen. Övningskörde till Skoftebyn för att träffa Carro. Längesedan vi träffades, ashärligt med massa snack och Corpse Bride. Övningskörningen kan man ju säga att den inte gick jättebra, jag växlar, gas och koppling hänger inte ihop.

Sen när jag kom hem från Carro slängde jag i mig lite lasagne och packade väskan på 5 minuter och sedan bar det av till nästa buss mot vbg och han hälsa på älskling några minuter innan jag skulle träna. Och om man bortser från att mitt knä inte är helt OK så gick träningen bra. Längtar till på onsdag, jag behöver min älskling just nu!

Btw. Det var en regnbågsdag idag, var en skuggig regnbåge och en jätte tydlig regnbåge. Oh det var highlighten på min snabba gång från bussen från Skofte och hem i regnet.

HÖGLIND OUT!

RSS 2.0