shame on me

Jag som tänkte leka lite med en blogg på fritiden.. när jag hade tid. Visade sig att jag inte har så överdrivet mycket tid till att spendera framför skärmen. Inte med ett fungerande internet och så i alla fall.

image19 Snowboarders we are!



Vi bygger om här hemma .. fyra meter hus med över och (ofc) undervåning ^^ Villa ha det klart nu så jag slipper använda min mobil som väckarklocka och inte äger ett enda eluttag på mitt rum ,, atm. mm gröna väggar är vad jag ska ha, inget annat går för sig .. kanske en träpanel men jag gissar på att snedtaket och det kommer vara i trä :) jag svammlar igen ...

Imorgon .. eh idag då egentligen. Så blir det först skolan och redovisning + shit.. sen efteråt är det dans ^^ På kvällen ska jag och Tim på Tattoo Meltdown och lyssna på The Vendetta och chilla. Tänkte leta upp ny plugg till mig, vill ha en så jag kan töja mer och en sån där hålig sak där man ser igenom.
På lördag skippar jag ridninger jag deserterar till Gbg för att besöka Sci-fi mässan med Tim & hans syster :) Hoppas dagen där bli helnajs för jag vill ha en ny "May the force be with you" pin x^^

image21












HÖGLIND OUT!


Grattis MAMMA <3

image16

Today fyllde mammut år :) Hon fick en spabehandling och blommor/lampor (indiska grej) och å ska jag försöka städa mitt rum så hon blir glad ^^ Jag och pappa var lata så vi köpte en kolapaj och en mangocheesecake x) kanske inte det bästa köpen för ingen av tårtorna var särskilt go men AFV lättade upp stämmningen ytterligare :) En bra eftermiddag!



Gosebumsen kom senare och såg på tv och myste :) Ostbågar & cola for life x^^ <3

HÖGLIND OUT!

perhaps it's just imagination

come back another day. got me spinning round and round.

image15 
Turtles gänget x) USch vad glad jag var att det var över med det var grymt kul på repetitionerna!




Det har varit en bra helg! Avslutades med att käka pizza med Tim, Willbin och Viktor ^^ Asgott när man inte käkat något annat än ostbågar och druckit cola på över 24 timmar.. Sen efteråt skulle jag spela wow med söt men internet laggade sönder så jag gav upp och såg på film istället. "Juno" hette den, handlade om en tjej som var 16 år och blev gravid. En knepig, väldigt bra och underhållande film :) Nu sitter jag här igen och ska snart stänga av musiken och prata på skype.

HÖGLIND OUT!

februari dagar

Gosebums och Jag.
image13 image14


Bajs på att bloggen inte funkat på ett par dar.,
Igår började jag dansa, det är en street/hip-hip/funk grupp som faktiskt var riktigt trevligt. I vanliga fall hr jag ju bara sådan musik som vi dansade till inne i dansalarna på skolan när dansarna övergöder volymen som vanligt. Vi började med en koreografi till låten no reason av chris brown och någon tjej.. ska försöka se om nån kompis har låten så kan man öva lite hemma ..kändes lite pinsamt att vara en av de ytterst få som var nya - dvs jag och min kompis Becca!

På kvällen var jag med Gosebums på hans klassfest, riktigt trevligt men jag som inte brukar dricka blev en aning dragen. Men kul hade jag! Idag blir det myrornas i gbg och troligtvis hem till en kompis ikväll ^^ fast nu ska jag iväg och rida!

^^ :) HÖGLIND OUT!

nattliga tankar

4 månader med Gosebumsen idag <3
min mamma borde vinna pris i snällhet ibland <3



Vissa dagar har man nada energi. Typ som idag. Flummade på dansen, somnade på mattelektionen.. de andra hände det inget speciellt på.. mer än att vi nu har börjat mer ordentligt med pjäsen "Sprit". Även om vi är en man kort atm.

Lekte med min sötnöt efter skolan idag, vi gick på hans kusins 18-års "kalas" och åt gott och pratade. Jag erkänner att jag mest vara halvt apatiskt men jag är blyg. Och ännu mr blyg i nytt släktsällskap .. x^^
menmen, sen när vi kom tillbaka till honom så fick han mig på bätre humör än mitt dåvarande trötta och griniga jag. Sen blev det world of warcraft innan jag fick skjuts hem. Sen efter 1½ timme blev det wow igen x) haha! nerd i am ^^

tänkte ladda upp bild men det får komma när det funkar,



Såg på tv:n imorse där de pratade om det nya betygsstegen de vill införa till är 2010. A,B,C,D,E,F & -. Målen och allt sånt blir ju inte tydligare bara för att betygen ändras, lärarna blir kanske inte mer rättvisa och vissa kanske inte får de betygen de egentligen är värda - men så är det ju nu också. Mer kompetenta lärare! Det är lite småintressaant även om jag redan har gått ur skolan vid det laget ^^ :)

HÖGLIND OUT!

i feel fine

Hm ,det har ju varit mycket överhuvudtaget med bloggar en tid nu. Senast idag läste jag om Kenza, Blondinbella och Stina-Lee. Läser förövrigt att de ju lever ungefär som alla andra, förutom att deras bloggar läses av flera tusen och åtminstone två av dem verkar vara modeller. Sen bor de väl i sthlm's trakten skulle jag gissa på. Personligen gillar jag inte sthlm men det händer mer där. Plus att många band jag vill se endast spelar i sthlm. Men Gbg duger fint, fastän det tar nån timme att ta sig dit :)



image11

en lite över ett år gammal bild på mig. lol vilken skillnad det är..för att inte tala om bildkvaliteten x)

Hade mitt tyska prov första lektionen imorse, det gick förvånande bra faktiskt och jag kände att jag var ett steg närmare 0,5 meritpoäng ^^ Dock har jag ju nationella proven kvar så en får väl ser hur allt går. För övrigt har jag inga tankar på att byta gymnasie längre. Eller ja det har jag inte haft nu på .. eh några dagar blir det väl egentligen. Men cirkusgymnasiet lockade mig, men mamma sa att jag kanske skulle få börja träna på gymmiX i vbg så det ordnar sig väl. Men jag koncentrerar mig på dansen först - hihi :)

Åh, härliga kladdkaka x^^ Jag bakar nog det alldeles för mycket men det är så gott! Sen så ville min bror ha också (a). Nej nu ska jag spela world of warcraft med Tim<3 och vänta på att mammut kommer hem. Bror ville äta McDonalds idag så vi får se om hans vilja går igenom!

image12 jag borde teckna oftare. Det är faktiskt riktigt kul ^^

HÖGLIND OUT!

fan vad najs!

image9    sleepy feelings.



Idag har jag varit trött och frusen, men dagen har ändå varit bra. Imorse missade jag bussen så jag kom till skolan kvart i nio. Värt att missa en kvarts tyska. Resten av skoldagen flöt på rätt chill, fick sluta tidigare från svenskan också. Så jag kunde ta en tidigare buss hem, fast jag drog till min älskling istället. Jag fick oturligt nog sitta och vänta på trestad i 40 minuter. Kom fram och myste med min sötis och såg på film med söt innan han körde mig hem och jag drog på min gymnastikträning. Det gick asbra, klarade handvolt frivolt och lekte i princip med mina flickisar på det lutande planet. : ) Idag har varit en bra dag!

HÖGLIND OUT!

oh behave ^^

image8 kisskiss



Oh yeah!    Korn var skiten! :d Jag, Tim och Caroline tog oss ner till Gbg runt 10 över fyra snåret i fredags eftermiddag. Tåget var inställt av någon knepig anledning så de tog fram reservbussar, minns inte helt när vi var framme för jag var halvt i koma påvägen dit. Vi gick och åt på donken innan vi mötte upp med Emelie för att ta en spårvagn till skandinavium. Förresten så köpte jag nya kläder inne på H&M också :) En t-shirt från fashion against aid kampanjen och en kill-tröja som var frän ^^  kanske tar en bild på dem om jag har tråkigt.

Konserten öppnades med Deathstars vars sångare tyckte om penisar. Sverige är penisen och Danmark är bollarna ^^ Därefter spelade Flyleaf som jag själv tycker är ett väldigt bra band. Sångaren Lacey har en speciell röst och texterna är inte alls deprimerande :) Korn spelade ju såklart sist, och de var skitbra! Dock saknade jag "twisted transistor", "thoughtless" och "ya'll wan't to sing and say fuck that" (eller vad den nu heter xD). Hursomhelst en hellyckad kväll som slutade med att somna varmt och gott med sin Gosebums alldeles i närheten <3

Men..
nu sitter jag här på det som borde vara Söndag kväll/natt men som är alldeles för tidig måndag morgon och lyssnar på Paramore. Har inte lyssnat på dem in ages ^^ btw, jag vet inte om jag vill till Peace&Love, Arvika eller Metaltown.. Majs på det!

HÖGLIND OUT!

naked chineese guys xD

unlimited potential

jag vet inte vad jag skulle göra utan någon som hjälpte mig att fatta vad jag egentligen tänker och verkligen vill. För jag har nog ganska lätt för att ljuga för mig själv..


drink up for it won't be your last. image7
Jag bara älskar av att ha Zorro & Musslan omkring mig. De är mina ögonstenar <3


Imorgon ska jag på Korn med underbara männskor ^^ Deathstars och Flyleaf är förbanden! Det kommer bli hur kul som helst, tror jag åtminstone ^^ Sen i helgen blir det också filmkväll och ridning. Jag funderar även på att testa på cheerleading på lördag. För skojs skull liksom? Jag ä ju gymnast så det kanske hjälper mig utvecklas mer där också x) hihi! ,.. nja jag vill nog mest se vad de håller på med.



in the maker of this pussle
i wan't it to comence
oh i can't see no picture
guess i haven't figuerd it out yet
even though theese times are dryer and it's hard to keep above
the water growing over you just got to hold on

When the lightning strikes you can try to run but i never fell so strike got over
i shook up and you can feel the burning deep inside your bones..

HÖGLIND OUT!

RSS 2.0