vaknar igen på natten

Tänk om jag bara skulle gå ut precis nu och skrika och dansa på gatan, springa runt i trollhättan utan mål. Bada i kanalen och hoppa i nåns studsmatta, gunga och slå mig, klättra upp i ett träd och hoa som en uggla. Varför gör jag inte det? Jag har huvudvärk.

Nostalgi

Efter en dag i skolan med inställda lektioner, chai latte, socialism och teater så åkte jag hem till min älskling. Han saknade mig så mycket att han kittlade mig tills jag blev galen ;) Sen fick jag massage, myspys! Och sen när jag kom hem städade mamma ur en garderob hemma - och var påväg att slänga två kassar med gosedjur. GAH! Jag blir nostalgisk och räddade några gosedjur fastän jag helst hade sparat alla. Det är lite heligt!

Just nu tycker jag att spotify är redigt nice, men jag väntar på att ett band jag spontant vill lyssna på inte ska finnas och besvikelsen kommer. Vågar inte söka på alla band än xD

Nej nu ska jag nörda lite och sen sova så jag orkar med morgondagens skola och jobb!

HÖGLIND OUT!

Stripped down to the bone

När allt bara säger nej nej nej hela dagen
du fryser och somnar
mitt i en dröm fastnar du och den blir verklighet
sen när du andas igen är du tillbaka
nej nej nej...



Let me see you stripped down to the bone, usch jag känner inte för tystnad just nu.
Fyra veckor kvar på projektarbetet, jag känner pressen. Pluggapluggaplugga. Och nej jag vill inte gå dit igen, otrevliga läkare som behandlar en som om man vore dum och löjlig.


HÖGLIND OUT!

don't cry out

Sitter hemma hos älskling och mumsar apelsinkrokant marabou :) Vi är nördiga och spelar massa wow, fast vi har inte gjort det hela dagen. Imorse var vi uppe tidigt för Tim hade bandyskolan och jag följde med, sen har jag pluggat lite psykologi b (suck) och så har vi varit på kalas hos Tims kusin. Nu ska vi snart göra nudelsoppa och mysa framför en film :)

Bra musiktips ; Sixx:A.M. och Shiny Toy Guns.. dom har gått på repeat en stund nu ^^

Är ganska sugen på att förnya min garderob, har redan rensat ut två kassar med kläder men jag använder knappast allt i min garderob ändå. Det finns bara ett problem här.. pengar. As always, men jag får vänta två veckor och sen får jag leta på rea och second hand :)

Och jag är inte lika arg längre, nästa vecka må ha sämre väder men jag hoppas att mitt humör blir bättre. Jag är bara trött på det mesta.

HÖGLIND OUT!

don't waste my time

this train of madness

Kom precis ur duschen, huvudvärken som dunkat i mitt huvud större delen av dagen håller äntligen på att avta. Tog en brustablett när jag kom hem innan jag kände att jag behövde duscha av mig dagen. Det blir lite svettigt när man ska leka lekar med sin teatergrupp. Idag var första dagen som ledare, det var lite pirrigt innan men det släppte ganska snabbt och övergick till ett "nu måste jag tänka snabbt" och "undra vad för teater jag ska leta tag på tills nästa vecka". Har fått Nisses taxi som förslag hitills, någon annan som vet en bra barnteater?

Jag hoppas inte jag har huvudvärk och känner mig såhär imorgon också, vill gärna sova hos älskling och träna. Fick reda på att två på skolan fått den där svininfluensan nu, tydligen så går det ett rykte om att två klasser på agneberg är "avstängda" pga. svininfluensan. Jag är inte orolig, det verkar mest farlig för de som redan har svåra eller kroniska sjukdomar, astma osv. Nej nu blir det nog lite kvällsmat och choklad och chips :) Jag lyxar till det på lill lördan'.

HÖGLIND OUT!

a shame that i can't read your mind

Dagens låt ;
Boa - Duvet


Kan lyssna på den låten i evigheter, fast just nu stämmer den ändå inte in. För den personen jag helst vill ska förstå mig gör det även när jag inte vill :) Feels good. Egentligen borde jag ha pluggat mer denna helgen men så är det ibland. Får göra klart allt imorgon innan dansträningen. Och på onsdag börjar jobbet, börjar bli lite nervös men om jag får klart en planering så blir det nog bra.

Råkade snubbla på mina tår på uppvärmningen på gymnastikträningen förut, haha började blöda så nu har jag lite ont i mina tåsingar. Och om man bortser från att låren var skakiga efter en jobbig upphopps övning så gick träningen rätt bra :) Är sugen på att klara av att göra rundat, flickis, salto (för er som inte förstår så kan jag inte förklara bättre än att en salto är en bakåtvolt).

Någon annan som sett serien överlevarna? Har spelat in och sett de första tre(?) avsnitten.. tydligen ska slutet vara skitdåligt men jag orkar inte bry mig.


HÖGLIND OUT!

someone dares to demonstrate

how you'll wake up every morning with a new bird in your cage

Laala, idag var jag och Becca en sväng till Götlaborg för att kolla runt lite och träffa Becka som jag inte träffat sen fallens dagar. Var riktigt trevligt :) Lyckades för en gångs skull inkassera några köp som jag faktiskt tänkte dela med mig av; ett linne från monki och en mask, två ving-smycken och en textilpenna från panduro.



Sen tänkte vi ta 16.07 tåget men det gick inte utan vi fick åka med 16.39 tåget istället och hade då "turen" att en underlig gubbe satte sig bredvid oss (mig). Fattade knappt vad han sa men han la upp sina arbetsförmedlingspapper på bordet tillsammans med en 5.2 öl. Sen somnade han på tre sekunder och både jag, Becca och en mamma som satt mittemot(ish) kunde inte hålla oss för skratt när han hängde ut från stolen och snarkade högljutt.

Sen fick vi byta tåg i öxnered där vi också fick vänta i ca 25 minuter :/ Men sen var jag en mysig stund hos älskling. Och jag tycker synd om dig som måste stå ut med mig när jag blir konstig och stressad när jag inte borde. Ibland vill jag bara lyckas vara på två ställen samtidigt.

Åkte hem sen och åt chips m. dipp & drack cola till filmen "The Boondock Saints", kul film men en aning brutal ^^


HÖGLIND OUT!

9/11


Ciao, sitter och lyssnar på Sixx:A.M och vilar. Behövde ta det lugnt   en stund. Har nog bestämt mig för att hoppa av matte c nu. Enligt nya schemat så får vi ingen till lektion och vi har ingen möjligthet att gå på studieverkstan för då har vi andra lektioner. No way att jag orkar plugga en lektion hemma varje vecka.

Skönt att manuset till projektarbetet är helt klart och utskrivet, nu är det bara att ge gärnet så vi hinner klart tills v 42! Men jag är optimistisk, vi klarar det :)

Ibland blir man fundersam. Satt på bussen hem från ua förut. Det var sjukt varmt därinne och till råga på allt hade jag halvsprungit till bussen för att hinna så jag var ju redan varm. Inte heller fanns det någon AC på och när jag skulle hoppa av bussen hemma i thn upptäckte jag att elementet var stekhett? Hur kan busschaufören jobba i den värmen :O Dagen i-landsproblem skulle jag vilja kalla det. Sen blev det en omväg förbi kommunhuset och hämta ut min nya skolkort - done and done.

Oj och idag är det ju en herrans massa år sedan Anna Lindh blev mördad och terrordådet som krävde massa liv när twin towers rasade. (w)

Men pappa gav mig den bra nyheten förut att han och mamma betalar mitt fritidskort :) Nice! Ska till älsklingen sen och mysa <3


HÖGLIND OUT!

rutinen inpräntad bakom pannbenet

undopended

So this is it. Idag har varit.. idag. Var i skolan, åkte hem, försökte plugga matte sen var jag tvungen att laga mat innan träningen. Dansträning idag, var galet trött när jag kom hem men jag orkade inte gå och lägga mig. Och har dessutom fått en enoying låt på hjärnan; Lady Gaga - Love Games.

Bored.. Det är jobbigt när man nästan inte har lust att göra något. Men imorgon blir det skola (som vanligt), sen möte på medborgarskolan under lunchen och sen projektarbete innan jag får träffa älskling. Ibland vill man bara bryta mönstret ..ibland (med undantag för andrummet jag får när jag är med Tim) så känns det som om jag går på rutin.


HÖGLIND OUT!

Run Forrest, Run!

Ohyes, sitter och kollar på en av världens bästa filmer, Forrest Gump! Tänkte egentligen kolla vidare på den "nya" (den är gammal) anime serien jag ser på, the twelve kingdoms, men jag fastnade framför tv'n, as always. Rekommenderar dock både filmen och serien till.. alla? Längtar lite efter att få krypa ner i sängen och gömma mig hos älskling.

Don't you ever call him stupid.

Just nu ser jag fram emot tre datum, 7e Oktober, 19e December och 3e Juni.


HÖGLIND OUT!

to much nuisance

I thoud i saw a puddycat, i did i did i did see a puddycat!

Matte c är inte min grej. Funderade på att hoppa av kursen idag. Men jag vet inte, kanske är värt att kämpa asset av sig för att få g. Det är en bra kurs att ha läst.. eller.. ? Aja, fick min väska idag. Den är mucho söt och monstrig! Vill bara påpeka att de som inte gjort de än borde se Naruto. Naruto är skiten <3 Jag och älskling käka nyss chips och drack cola till de. Synd bara att man måste vänta på nästa avsnitt!

Emelie hoppade av klassen och teaterlinjen igår.. kommer sakna henna massa :( Som tur är det inte jättelångt till Kalmar! Hoppas du får det sjukt bra där nere och gosa (ta hand om) djuren för mig också :)

Jahopp, i onsdags gick finalen i "so you think you can dance", Jenine (?) var verkligen värd att vinna, tänkte inte på hur mycket hon har växt och allt bra hon har gjort genom hela säsongen. Men nu längtar jag efter säsong 6! Hihi, en dans jag verkligen har fattat tycke för, pga. koregrafer som Travis Wall, Sonya Tayeh och Mia Michaels, är modern dans. Gillar deras sätt att beröra folk och utrycka känslor och tankar i dans. Allt behöver inte var djupt heller. Men det var ett par danser av dom som hade mig som trollbunden där framför dumburken.

Btw, vad är grejen med facebook? Är ju tråkigt och onödigt? Fattar inte grejen.

HÖGLIND OUT!

RSS 2.0