working 9/5..

  Dagens skiva - Paramore - Riot


..eller kanske lite mer till och med.
Har varit på jobbet i två dagar nu, har bara varit utbildning än men jag vet att jag ska jobba i smedjan som det kallas. Jag ska ha hand om utställningen där och kanske förklara eller prata om sakerna i smedjan och utställningen för intresserade folks.. de sa att det inte brukade vara överdrivet mycket folk och sa att jag kunde ta med en bok - känns lovande. Hursomhelst har jag suttit och läst igenom lite om utställningen är och smärre förvirrad men vet kanske en tanke om vad vissa ville ha fram. Kreativt :)

Nu blev jag mest irriterad precis, får inte baka och det fanns ingen chokladglass kvar och jag har varit sugen på choklad länge nu.. bajs. Men nu har jag sett klart på all Naruto jag hinner se idag, måste sova. Godnatt!

HÖGLIND OUT!

home is where your heart is.

Nu är jag hemma från älsklingen. Men det känns inte helt som hemma utan honom. Men imorgon åker han och Jocke till Tyskland över dagen, så jag får ju träffa honom efter jobbet på måndag igen. Veckan som gått har varit fullspäckad, för chill skola så allt man skulle tillta denna veckan kändes stressande. Att se min stilige pojkvän påväg till sin bal gladde mig och sedan när jag i torsdags åkte för att bo hos honom var jag galet glad! Igår tog han nämligen studenten :D Grattis igen till min älskling <3 När jag får min kamera ska jag visa hur vacker & galen han var på sin dag :D

Vi gick upp kvart i sex och tog en dusch, sen började han med en öl klockan sex på morgonen. Han valde ölfrukost istället för champange ^^ Sen åkte han iväg vid halv sju och jag gick och la mig och sov igen (även om jag blev väckt två-tre gånger :P). Hursomhelst så blev det att greja och dona hela förmiddagen innan vi vid halv två skulle infinna oss på idrotthuset för att se på treornas avslutning! Det var underhållande må jag säga ;) Mycket musik och en del dåliga skämt! Efteråt bar det av till plantaget och hälsa på Tim igen när han var "smått" dragen och irrade runt och såg glad ut :) Jag och Jocke fick sedan privilegiet att åka med i den runt 45 år gamla lilla bilen och sitta och trängas i det s.ka. "baksätet" och skratta med och åt Tim när han viftade med sitt svärd och skrek ut att alla skulle råna systemet och lekte pirat :D Du såg galen ut ;) ^^ Efter allt som hände hemma hos Tim sedan (paketöppnande, god mat och vi som spelade munchkin och var blyga en stund) så åkte vi till Vargön för att en stund senare åka tillbaka och gå hem till Jocke. Men det dröjde inte länge sedan innan det bar av hemmåt Tim för oss som skulle sova eller parta en stund till.

Jag, Tim, Anders och Love träffade några otroligt trevliga människor på vägen till Jocke och om fler människor skulle vara så snälla skulle det vara en trevligare värld att bo i :P Vi mötte även deras studenttagande son senare - ännu en trevlig prick! ^^
Häst! xD

Summering är att dagen var galet rolig och trevlig! Ett Grattis till till Tim som är värd mer än som går att sägas i ord!



Dagens låt: Sabaton - Attero Dominatus


HÖGLIND OUT!

i ain't telling you a secret ;)

Dagens låt: Tears - X-Japan


Ännu en dag närmare sommarlovet. Den var nästan lite seg men ändå bra. Var i skolan och fick reda på hur jag låg till i röst & rörelsen, sedan efter lunch så spelade vi kubb på historian och på matten käkade vi glass och skrev utvärdering :) Efter skolan bar det av till Vänersborg för att ta kort på min älskling som skulle till balen. Kan inte visa någon bild på hur stilig och vacker han är i sin frack för jag vet inte vart sladden till kameran är och min papi är inte hemma än - no more work at night in my opinion. Hursomhelst, min älskling var jätte stilig i sin frack och jag saknar honom brutalt mycket. Som tur får jag träffa honom imorgon. Måste dock hem först och fixa lite grejer och packa lite så jag får med mig klänningen jag ska ha på hans student! Hans dag! Hoppas han har det trevligt och jätteroligt på balen nu, själv ska jag gå och lägga mig så jag orkar med tårtkalaset i skolan imorgon.

HÖGLIND OUT!

day after day,.. it reappears

det mesta finns här, men jag är blind


Dagens låt: Overkill - Colin Hay
Gårdagens YouTube: Dagens Tips xD

Idag har varit en kort skoldag och en ganska lång stund irrande på överby och i stan. Skulle köpa studentpresent till min älskling men fick springa runt för att hitta rätt - tack Beccs för din hjälp! ; )
Fick reda på att jag har VG i både scenisk gestaltning A och EOS. Jag var för negativ på vissa teater lektioner, eller saker som vi höll på med. Men det blir nog bättre i tvåan. Min mask gjorde jag förövrigt klart idag, den blev ful och lite bubblig (tror jag) :P

Jag vet inte riktigt vad det var med mig idag på kvällen, glömde iof äta drack bara ett glas mjölk innan jag började greja och dona och ha mig. Sen när jag red så var jag lite snurrig och hade lite huvudvärk. Jag hade hoppning idag, hade aldrig hoppat med Malandro förut men han är en sötnöt! Hoppningen såsett gick väl bra men jag fick nån knäpp och vet inte riktigt vad jag gjorde men sen började jag gråta och fick stå och vila mig lite innan jag hoppade upp på hästryggen igen (trillade inte av). Sen hoppade jag banan och min ridlärare skrattade till efteråt och sa att han var nog mer med än vad jag var. Kände mig som en crybaby ända tills jag kommit ur duschen sen.. jagvillintehahuvudvärkmer x )

reminder for me: måste köpa bakgrejer, har slut på nästan allt :S


Imorgon har älsklingen sin bal, har packat ner kameran nu så den är garanterat med! Här ska "wannabeas" paparazzi ^^ Känns som om jag har en hel del att göra tills lördag men det är värt det. På fredaag tar min älskling studenten och allt handlar om honom <3

HÖGLIND OUT!

tänka sig,

your asking for it, with every breath that you breathe in.

här skulle det vara en bild men det fungerade inte just då.

här hör man allt, men ingen hör hit.


The camera is lying. Och jag är glad och har huvudvärk. Engelskan går före huvudvärken, book reporten blir ganska bra faktiskt. Eftersom vi byter till ordinare lärare nästa termin (Haft vikarie 1 år och ja jag har Engelska A i 1½ år - störigt). Det blev ingen bakning som jag tänkte, jag hade velat smaska på en kladdkaka men det får väl bli imorgon då. Om jag hinner d.v.s. har viktiga ärenden att utföra. Först en kort sväng i skolan sen så ska jag ut och handla med Beccs. Mina sista pengar för månaden (som nyss börjat, vart tar alla pengar vägen?) ska gå till Tims studentpresent. Det känns viktigast att lägga mina pengar på och jag vet nog kanske vad jag ska köpa. Får bara hoppas att det funkar, annars blir jag arg.

Min huvudvärk vill inte släppa ska se om jag inte hade några ipren i lådan.. fäjno. Tror inte jag orkar vara uppe så länge idag, fryser och känner mig seg.
Men imorgon är en ny dag och på onsdag ska min älskling på bal och på fredag tar han studenten <3


HÖGLIND OUT!

That's what you get!

hos kusinerna, prillan. uteritt på egna villkor är min vilja!


this is how we'll dance when
when they try to take us down
this is how we'll stand when
when they burn our houses down
this is what we'll be

Jag är så galet glad och lycklig just nu, det är shukt ;D
Imorgon ska jag promenixa med Beccs på morgonen och sedan ska jag åka till min älskling som jag inte har träffat sedan i måndags. Jag saknar honom shukt mycket! Men på sätt och vis gör det mig nästan glad att jag saknar honom så, det måste väl bero på att jag älskar honom så mycket att jag ogillar att vara ifrån honom.


Dagen har varit bra. Teaterklassen och dansklassen var i Ljungkile på Sparreviken och hade en arbetsmiljö dag. Allt började med en kanotpaddling till en ö. Så på utvärderinglappen får jag väl skriva att jag har lärt mig paddla kanot i havet nu, har ju redan gjort det i en sjö x^^ Sen hade vi stresssnack & avspänning, jag (och flera andra) somnade när min lärare satte på bandet som skulle lära oss att slappna av. Det funkade ju i alla fall :) Efter det hade vi massage där vi lärde oss göra en snabb massage på oss själva för att komma igång på morgonen och sen masserade vi varandra (tre och tre) en stod upp och var avslappnad medan de andra två klämde och bankade på musklerna x) Riktigt gott faktiskt! Det sista vi gjorde var handmassage, så nu kan jag ge en någorlunda handmassage. Men jag skulle inte ställa upp som frivillig xD Vet ju inte om det jag gör är "skönt".

Efter kycklingsallads-lunchen var det dags för utomhus aktiviteter vilken resulterade i massa snack, lite volleyboll, lite badminton och ett dopp i havet. Jag orkade inte doppa håret dock. Men det var brutalt svalkande innan vi hade "hinderbana". Det var hinderbana att ta sig dit, en rotig brant väg upp där vi gjorde övningar i tysthet och brobygge. Det är samarbetsövningar och jag tycker ändå vi klarade brobygget oerhört bra.

Nej nu ska jag nog se på ett avsnitt hack och kanske spela lite Cossacks innan jag ska nana så morgondagen kommer snabbare!

HÖGLIND OUT!

There's no place else you'd rather be.


dagens låt: Paramore - Fences

Ännu en go helg har passerat! trevligt folk och mysiga stunder med älsklingen har verkligen gjort min helg :) I Lördags vaknade vi upp hemma hos mig och senare hämtade vi upp jocke vid tolv. Vi skulle parta oseriöst på kvällen Det var oerhört lyckat med brinnande alkohol och bra musik xD Idag har jag myst med älsklingen till Sleepy Hollow och några Dexter avsnitt. Vi tog oss ut och spelade fotboll ett gäng och vi hade typ fyra perioder eller ngt. Pausvila var mycket uppskattat i det svala gräset. Det har verkligen varit varmt i helgen!

Imorgon börjar jag kvart i tolv, har tre lektioner och slutar vid halv fyra.. smått meningslöst tycker jag. Hade hellre haft sommarlov nu. Sen på tisdag ska det göras masker typ hela dagen! .. Sista skoldagen för mig denna veckan är onsdag - då ska min klass och dansettorna till Sparreviken och paddla kanot och bada ^^
Själv längtar jag till nästa helg (långhelg :D)
Det blir massa bra helg tror jag :D

HÖGLIND OUT!



I'm sitting in a room
Made up of only big white walls
And in the halls
There are people looking through
The win.. the window
Though they know exactly what we're here for
Don't look up just let them think
There's no place else you'd rather be

You're always on display
For everyone to watch and learn from
Don't you know by now
You can't turn back
Because this road is all you'll ever have

It's obvious that you're dying, dying
Just living proof that the camera's lying
And oh oh open wide
Cause this is your night so smile
Cause you'll go out in style
You'll go out in style

If you let me I could
I'd show you how to build your fences
Set restrictions
Separate from the world
The constant battle that you hate to fight
Just blame the limelight

RSS 2.0