press push to delete


om du vore jag skulle du vara jag?


aka, jag bör gå och lägga mig tidigt när jag har en två och en halv timme lång naturkunskap b lektion. Men jag vill inte!

Det har varit en bra helg, en mysig helg med cykling, sömn, skateboard, 75-års kalas och M Y S! Min söta mormor fyller 75 och är jätteliten! Träffade en släkting idag jag aldrig träffat förr som visade sig vara min mormors kusin :) Han grät av lycka! Tim-tim är uppslukad av hålor och drakar och ser übersöt ut när han är koncentrerad! Samtidigt upptäcker vi alla vackra illustrationer så jag får kli i fingrarna :) Om det inte vore för att skolan tar upp så mycket tid hade jag varit gladare än vad jag redan är :D


om du målar min värld kan vi båda ta del av den

HÖGLIND OUT!

under my fingernails

i'm wasting, wasting every moment
i wan't to be tasting, tasting every moment with you



Idag har jag haft en dålig dag, bara för att den var så dålig orkar jag förstås inte skriva det ändå. Jag har varit arg. Sen åkte jag med bror till överby och letade "arfika-skor". Vi hittade var sitt par schwein dyra så vi köpte dem inte, vi la undan dem så mamma skulle kolla på dem men vi hann inte. Sen kunde jag inte gå ordentligt för mina fötter har ont. Fick soppa när jag kom hem, asgött! Sen drog jag mig uppåt och såg på Orfanato ,El. En bra film men jag var tvungen att sätta på en ny film efteråt för den var läskig. Det blev en halvtimme med Lola run innan jag fick stänga av... den var tysk och underlig (hitills)!

trollunge, jag ska nog färga håret lila igen.


HÖGLIND OUT!

troublesome

that is i think i disagree

okej, så det kanske inte helt är min kväll. Allt var bra när jag var hos älsklingen men så fort jag sätter mig själv i mitt rum börjar jag tänka. det är som om jag har stängt in allt här? Jag tänker så mycket att jag börjar undra om det verkligen är jag som tänker allt. Kanske en timeout med meditation skulle hjälpa. För jag varken vill eller kan sova hela tiden. Det värsta som kan hända då är en mardröm..

appropå min ytliga sida (egot talar) så vet jag inte om jag ska färga håret rött eller lila. ska man kanske dra lott?


<3


HÖGLIND OUT!

RSS 2.0