jag är pausad men dom glömde trycka på mute

Bara tre dagar kvar tills vi drar till Arvika, it's going to be awesome.. and as you know. There's no charge for awesomeness! I helgen har jag och Brittis befunnit oss på bron i gbg och kollat på metaltown - eller vi såg volbeat, disturbed, slipknot, dragonforce, lite opeth, dir en grey och Marilyn Manson. Man såg skit bra ifrån bron :) *Hanna var lycklig och ville bara hoppa men var för rädd att bron skulle rasa* Men som den klant jag är så lyckas jag att bli riktigt toanödig för första gången på två dar när Marilyn Manson spelade och jag hade kissat på mig om jag inte skyndat mig till närmaste macken och lättat på trycket.. det var hemskt. vi missade sweet dreams. Och det är ju inte så att Marilyn Manson gör den låten sjukt bra :/ bah! Men vi hörde lite påväg till och från platsen vi stod och när vi kom tillbaka spelade han beautiful people <3 Wiieee!

Lyckades inkassera ett par nya shorts i fredags som ska med till Arvika. Skönt att jag för en gångs skull också lyckades med rea. Från 198kr till 49,50kr :) Oyes!


  We all are disturbed <3


HÖGLIND OUT!

hanna in wonderland

idag har varit en måndag, jag har bakat kladdkaka, njutit i solen men älsklingen och twister och så har jag äntligen fått tummen ur och klippt mig, inget speciellt men nu har jag lugg igen ^^ Så det blir till att färga håret i veckan! Sen blir det till att köpa Arvika biljetterna på fredag, och så drar vi dit nästa onsdag! Kommer bli schweet!

Sitter hos min älskling framför hans gamla dator, ska se på greel och spela unreal tournament strax! Jag älsklar att ha sommarlov, även om det är mitt sista. Tror jag ska sätta upp mål över vad jag ska göra.. sen får vi se om de blir uppfyllda :)

mål;
  • springa kraftprovet (1,? mil) och inkassera 1000 kr :)
  • åka till arvikafestivalen och festa loss
  • bli mindre blek


K-I-S-S-M-Y-A-S-S (listening to alice in videoland atm)


HÖGLIND OUT!

summertime on the isle of television

känner för att se på serier, tänkte köpa nya kalasbyxor sen.. blir nog nice.. ska se om älsklingen vill picknicka på balkongen först.. lalalala! jag känner mig ganska lagom oseriös idag.. och jag funderar på att inte ta reda på när vi börjar utan komma när jag tror.. och jag har en känsla av att nån vecka missas.

take a walk on the WAAAAZZIIIDEEE ^^

HÖGLIND OUT!

DIFFereNT SOuND

Sing me something soft,
Sad and delicate,
Or loud and out of key,
Sing me anything,


when i was a little stereo; Nyss kollat på tv och käkat kvällis, borde städat klart förut men får ta det sista imorgon bitti innan skolan. Det är snart dags att nana, måste bara få höra min älsklings röst så jag kan somna. Coldplay och Straylight Run har varit lite av repeat favoriter på itunes this afternoon. Tappat bort mitt monologpapper, förhoppningsvis ligger det i skolan. Annars kanske lite i slutet blir ändrat men jag är glad att jag kommer ihåg det mesta. Sårskorpor premiär för det andra grupperna idag, de var jätte duktiga! Extra pirrigt inför min grupps uppspel nästa vecka!

På torsdag blir det ingen träning, bror tar studenten och på kvällen ska jag med Tim på en studentfest, men det går nog bra att gå till skolan på fredag ändå :) Måste repa och jag är trots allt ganska pepp! Måste sätta alla övergångar och klara den sista låten jag inte kan ;S


All eyes on me in the center of the ring just like a circus..

HÖGLIND OUT!

RSS 2.0