dont fcking tell me what to do

Varför skriker föräldrar på en när man kör? Och vad är det som säger att man inte ska skrika tillbaka. Inget.

Imorgon bär det av till Arvikafestivalen, har varit och handlat idag och är mitt uppe i packandet :) Men om en stund är det So you think you can dance,  :) Var på kalas hos kusin Sofia nyss. Hon och min bror fyller 20 år idag! Så stort Grattis till dem :) Har verkligen fastnat för Smallville igen, det är en grym serie.

och jo, JAG HAR FÅTT JOBB!

HÖGLIND OUT!

Empty Your Head

Psykos 4.48 bilden på mig från våran projektarbete.



Sitter här i min ensamhet och funderar på att göra iordning mig för natten och sätta på ett avsnitt Smallville. Fast egentligen är jag sugen på att måla. Who knows?

Igår såg jag och älskling Eclipse, det är vad jag kallar en Hanna-film. Många dissar vampyr-temat som hållt igång de senaste åren. Men jag var inne på det redan innan tack vare Queen of the Damned. Har ni inte sett filmen, se den. Har ni inte läst boken, läs Dom - för de finns ett par fristående. Det är en hysteri som passar mig. Vampyrer, varulvar, trollkarlar/häxor och andra övernaturliga ting är mer intressanta än everyday normal nothing.

Imorgon blir det Lysekil med älskling och hans familia, grillfest på g.

HÖGLIND OUT!

Seri.fucking.öst

Stating the obvious: Jag är klantig.

Är hos älskling :) Var på träningen förut, vi var tre stycken där. Innan den efterlängtade styrkan genomled jag skruvträning, en svaghet jag har. Skruvar åt höger, kollar åt vänster och vrider armarna och axlarna på fel sätt. Great, bara att nöta.

Regnade idag, men jag fick lust att börja rita ordentligt igen :) Så nu är jag på vidare inspirationsjakt!

HÖGLIND OUT!

doing it right

Hey girl in the strobing light, watcha mama never told you
Is love hurts when you do it right you can cry when you get older


Varmaste dagen på året sägs det, kan hålla med. Var på gaddis med mami och titti förut idag och badade i kalla vänern. På kvällen blev det guldkompassen och sen en snabb sväng till knorrfest som sög. Sen gick de tre musketörerna (aka: moi, Carro, Titti) runt i staden och blev mer svettiga och trötta.

Taggad på Arvika, två veckor kvar.

gief jobb

HÖGLIND OUT!

RSS 2.0