mind is a razor blade

Always remember, never look back.

High Five, första dagen på jobbet för denna veckan avklarad. Sitter ensam på hotellrummet ikväll igen, imorgon kommer Teresia. Nu i veckan är det ju kulturkalaset men jag vet inte hur mycket man hinner med det med tanke på att jag var tillbaka på hotellet kvart i tio idag. Men det hade varit kul att träffa Tim på onsdag och se Teddybears på torsdag.

Ganska konstigt allting har blivit nu. De allra flesta lämnar Trollhättan och jag själv kommer nog inte heller vara hemma så mycket när jag pluggar kurser i Karlstad. Jag behöver ett miljöombyte, och kanske ett landombyte också. Om så bara för en helg.


Smallville / Power!! - sen sängen.

HÖGLIND OUT!

the silent wishper in my ear..

..tells me that your always there

Idag har varit en ganska händelsefattig dag med mycket att göra. Njae, jag har packat inför ännu en vecka i Göteborg, denna veckan blir det inget nattarbete vilket betyder att jag och tjejorna ska ta ett varv på Göteborgs kulturkalas, lyssna på bra band och njuta av den lediga kvällen.

Just nu väntar jag på mina parentos och min bror som jag lagat mat till :) Kyckling och klyftpotatis m. sallad! Ops, nu kom de visst hem. Äta bör man annars dör man, right? :)

Om några veckor har jag och älskling en inredd lägenhet, synd bara att jag missar allt grejs. När jag har slutat jobba är ju allting redan klart, fast ganska skönt att bara komma dit med ett par kassar god mat och ha en myshelg också.

HÖGLIND OUT!

the silent violine plays for me

01:52
Saknar min älskling, vill inte ha fler sömnlösa nätter där jag springer på toa som en diabetiker. Vänder på dygnet och känner att det kommer göra mig mindfucked att jobba natten i tre veckor. Jag längtar tills jag får ut min första lön så jag jag känna att det är på riktigt. I höst vill jag leva och jag har åtminstone fått en nyckel som kanske inte öppnar mer än en dörr, men den släpper in verkligheten. Och för en gångs skull är den välkommen, sålänge den kommer med choklad i botten.

HÖGLIND OUT!

RSS 2.0