in case of emergency..

..PUSH THE RED BUTTON

i keep all of my secrets locked inside a box
just so nobody will se my deepest thoughts


GOD JUL TILL ER ALLA :D

Efter för många liter julmust, ett stort antal toabesök, och massa bortkastad presentpapper senare sitter jag nu här och funderar än en gång på om jag ska sova, se på dark angel eller spela. Är egentligen för trött för alla utom ett av förslagen (bah). Har varit en bra och rolig jul, tänkte göra en liten lista över vad jag fått (även tidiga julklappar);
  • En liten box
  • Singstar
  • Skinnjacka
  • Mys Pyjamas
  • Raggsockar & Myssockar
  • Koppar & en ljustake
  • Stor te-kopp med fat & te.
  • En (H) sten
  • Biopresentkort
  • 1000kr till skidresa
  • Lång tjocktröja
Nu på kvällen har vi spelat singstar och guitar hero och tiden rusade iväg, vågade inte ringa älskling men jag skickade ett sms jag hoppas han fått.. men jag har inte fått något svar än. I värsta fall hörs vi ju imorgon innan vi ses.

HÖGLIND OUT!

nu är det jul igen

Eftersom jag sedan länge konstaterat min sociala ikompetens.. eh, vart ville jag komma med det här?

Imorgon är det julafton.. just precis, om 6 min. Awesome! Släkt, god mat, SNÖ, kalle anka och julklappar :) Hade jag åtminstone haft morgonen eller kvällen med Tim hade dagen varit näst intill perfekt. Menmen, sånt är livet.

Dagen har spenderats åt att hjälpa till att fixa de sista julklapparna, klä granen, slå in julklappar, göra 4-minuter kola och kolla på massa serier (y) Me like. Ska nog fortsätta kvällen med att se klart på dark angel och spela lite wow, sen blir det till att nana i sängen, åh inbjudande duntäcke!

Låttips; Parken - åt helvete med himlen, jag har vart vilsen Lisa och Vad ska vi göra med Henry eller för er som vill ha julstämmning - Lars Vegas Trio is das shiet!


GOD JUL UND HÖGLIND UT!

it's all in my mind

Snösnösnösnö <3

I'm wide awake and it's morning. Funderar på om jag ska levla lite shaman nu eller om jag ska se ett avsnitt Dark Angel.. hm, hard choice, men jag tror det blir levling - kan ju alltid ändra mig. Imorgon är det dags för julbak här hemma. Tänkte göra kola, dammsugare och kanske lite mer knäck.

Det var inte många timmar sedan jag var hos älskling, men jag saknar honom och vill att han ska vara här NU! Gief Timtim <3

Eftersom det har snöat så mycket nu på kvällen (hoppas det fortsätter under natten blir det till att gå ut och fota lite imorgon, ett bra läge för fina julbilder :) Och jag har en sjuk lust för att måla också, en tavla tror jag..

HÖGLIND OUT!

eighteen

Jag tror bestämt att jag fyllde 18 igår :) Jag fick en smyckeshållare, ett armband, en lång t-shirt, 1000kr, sex tärningar, en del alkohol blev jag bjuden på och så fick jag en delfin ;)

På förmiddagen drog jag, mamma och Johanna en sväng till Överby för att handla käk och gotta och köpa julklapp. Jag hittade julklappen till bror, fick en tidig julklapp i form av en skinnjacka, sen köpte jag en kjol och ett par (klack)skor :O

Hade hursomhelst en sjukt bra dag, förfest hemma sen backstage. Tack allihop som var med :)
Idag blir det kalas om ca 10 minuter, cheesecake here I come!

 

HÖGLIND OUT!


show me a garden that bursting into life

just forget the world


Om ungefär 40 minuter är det den 19e decemer, min födelsedag. High Five! Vaknade hemma hos älskling imorse, sen var det iväg till skolan för grenmöte och skolavslutning, creds till de två tjejerna i musiktrean som har galet bra röster.

Har varit på premiären av Avatar också, sjukt bra film. Har inte sett en sån här bra film på länge, önskar att vi människor hade varit som Na'vi, då hade vi åtminstone haft någon planet kvar att trivas på.

Men det är snö denna julen, har inte haft snö på min födelsedag på evigheter, och Timtim kommer imorgon. Så just nu trivs jag ändå, sålänge man slipper hörs att SAAB läggs ner vilket gör min pappa arbetslös. Ska bli intressant att se hur Maud och politikersnubbarna fixar det här..



HÖGLIND OUT!

so is your face

Borde som vanligt sova, men wth (what the hell). Det är bara två dagar kvar till lov, hur skönt som helst. Gjorde sista provet för terminen idag, samhällsprov. Det gick ändå helt ok, har jag tur kanske jag t.o.m. får vg. Är ingen g männska, blir lite irriterad då.

Tänkte jag skulle dela med mig av en del coola bilder jag hittade när jag i brist på annat sökte runt på google. En hel sida med massa bilder, riktigt nice. Hoppas det faller massa snö nu på lovet så också får bygga snöslott :D Vilket ansikte tar du på dig när du går upp? http://alldesignblog.com/



HÖGLIND OUT!

im all messed up in teh brainz

inte riktigt, bara lite.

Idag fyller Pappa år <3 Vi åt stek med ungsbakade rotfrukter, potatisklyftor, god sås & marängschwiss, spelade lite gin rummy och så fick han en bok ; "Lilla boken om Pappor" (tror jag den hette ungefär).

Imorgon har jag ett jobbigt samhällsprov som just nu ser ut att gå mer åt skogen hållet än stort smil hållet. BAH!

Men nu är älskling påväg hit, och ännu en mystisdag :) I like it!

HÖGLIND OUT!

when i grow up

trycker fingrarna i öronen innan jag skriker så jag slipper höra ångesten

Sure sure, är pank som ett as och på fredag ska jag på bio? Hur tänkte jag där.. Kan fråga om mina parentos kan betala tills mina pengar kommer. Undra om jag får pengar på lördag, hursomhelst har jag absolut ingenting att handla för på krogen, känns som att det kommer bli en lugn kväll. Men jag vill ha min jävla lön nu.. orka vänta? Vad är grejen, och inget studiebidrag förrän sista december..

Imorgon ska jag nog kidnappa min älskling i ett par timmar istället för att göra det jag borde - plugga samhäll :/

It all comes down to this, jag behöver lov.




Den här missen förkroppsligar min förtvivlan ;)


HÖGLIND OUT!

Food cravings

Hihi, jag fyller år om en vecka!
Igår var jag, Tim, hans farmor och Stig ute och åt middag på Suade. Jag åt tomat- och mozzarella-fylld kyckling file med bearneise sås och rödvinsås. Grymt gott :) Och efter en dag med lite att äta, matteprov och ID-kort grejer var de precis vad jag behövde. Mat och lugn!

Timtim visade ett SVT reportage från Arvika 09 där camp antagligen förstörd finns med! Fast våran bil hade inte hunnit dit än men bror och kusin syns i klippet på långt håll ^^ Nu sitter jag och väntar på att Tim ska komma tillbaka så vi kan laga mat, har ett par förslag uppradade :)


HÖGLIND OUT!

let's not spill the truth

Thumbs up för en bra tågkonduktör(?) som log, var trevlig och skämtade med oss tågresenärer (y) och thumbs up för att många band är bättre live än inspelade :)


Har varit en ganska bra dag, segt i skolan bara. Men jag vaknade bredvid älskling som kom hit igår kväll. Han får mig att må så bra :) Och nu på eftermiddagen/kvällen tog jag en tripp till gbg för att träffa Becca som jag inte sett på för länge. Massa snack och lite kall luft, nästa vecka ska vi fira!
Alltid samma visa, måste sova men känner inte för det. BAH! Blir några omgångar bejeweled först..

HÖGLIND OUT!

the pursuit of happiness

Lyckan av att inte kunna stava rätt och inte veta om det


Full fart (?) sen åtta imorse. Huvudet dunkade men idag har det varit NIF uppvisning och jag vill ju inte missa förträningen(arna). Allt som allt kändes dansen bra och vi var rätt bra synkade :) Varven på matta och trampett kände också bra, matta kanske lite bättre eftersom jag stod på salton och jag och madde hade snyggaste takten!

Trots en stor besvikelse idag orkar jag inte bry mig om det just nu, det drar bara ner mitt "flyt".. och om jag ska klara egelska skrivningen imorgon kan jag behöva det flytet..

HÖGLIND OUT!

from my memories

Älskling, nyponsoppa & Gossip girl. I kronologisk ordning, när GG är slut blir det till att somna bredvid guldino, det blir så ensamt när jag inte sover med Gosi! Gul-Dino har varit med mig sen Thailand när jag var typ 7 år :)

dis be Gul-Dino :D

 

HÖGLIND OUT!


RSS 2.0