danger 11h30

Ojojoj sitter nu hemma hos älsklingen och dricker cola, funderar på att dra fram min kladdkaka jag tog med mig och mumsa lite medan jag nördar sims 3 :) Eller blir det en wow afton? På onsdag drar vi till tims stuga och chillar fram tills hans farbrors bröllop på lördag. Hoppas vädret ger sig så vi kan dra ner till stranden! Vill ju bada i havet minst en gång denna sommaren : /

HÖGLIND OUT!

i'm predictable not mean






Hemma från stockholm, rätt skönt. Nyfärgat hår, mindre utväxt och missfärgade hårstrån. Såg på true confessions of a gogo-girl för en stund sedan. Not bad. Fick köpt mitt första par klackskor i först butiken vi gick in i i sthlm och en ny klänning som jag ska ha på mig på bröllopet på fredag(?). Och så ska jag på Madonna om två veckor också med carro, mamma och ellis(?) :D Grymt!

HÖGLIND OUT!

teardrops on the fire

Fundelerar på om jag är påväg att bli lite småsjuk, har ont i halsen och två koppar te har inte hjälpt. Idag, om väldigt många timmar och efter en natts sömn, drar jag mamma, pappa och timtim till sthlm. Ska hälsa på morfar och det blir säkerligen shopping och kanske laserdome om jag får min vilja igenom.

Förra torsdagen gick jag och älsk på Harry Potter 6, riktigt bra film. Även om allt inte stämde med boken *host* så tycker jag inte att någon Hp film hitills har varit dålig, dom har bara mognat.

Bröllop om drygt två veckor, har jag klänning? nej, har jag skor? nej. Hopefully finns det något i sthlm som jag vågar använda om jag inte gör ett faceplant med klackar först. Go ahead and laugh för jag måste verkligen lära mig det innan balen ; ) Justeje, sista året snart då! Studenten here I come, and then there was arbetslöshet. Men vad ska man göra?

Jag tror att jag har förlorat en vänskap, men jag vet inte vad jag ska känna. Fina minnen och sjukt bra kontakt som bara försvann där nånstans, kanske när gymnasiet började. Har svårt att tro att vi kan lappa ihop det som finns kvar, vi är helt enkelt för olika? Vill prata med dig som vi gjorde förr men jag vet inte vad jag ska säga, orden stockar sig i munnen.



Jag vill sy, ännu ett mål att lägga till på listan. Hur svårt kan det vara?

HÖGLIND OUT!


between the night and the light of the day

take back control and stand up straight


"Yep, pretty much". HAHA! Såg på 17 again nyss, helkul men sjukt pinsam. se den!

Har sedan i onsdags varit hos min älskling och myst, saknar honom redan men på söndag smiter jag dit igen :) Var på vårdcentralen i onsdags morse och fick nya recept för mina armeksem, så nu hoppas jag på en förbättring. Segt att det kliar hela tiden. På måndag fyller bror år och då blir det troligtvis käk & bowling på Buddies, men imorgon måste jag och mami ge oss ut på presentjakt för kusin fyller ju också år på måndag.

Just can't get enough

lägger upp bilder om nån dag.


ARVIKA 09;
Det var grymt & underbart, men Depeche Mode spelade inte "i just can't get enough" haha! Vårt camp "Antagligen Förstörd" levde upp till sitt namn då alla var mer eller mindre förstörda när värmen gassade på och när de inte öppnade grindarna så vi kunde bada och så att vi missade första bandet. Vem fan orkar gå runt när man missar nästan hela spelningen och det är ver 30 grader ute? Mysigaste spelningen var utan tvekan Depeche Mode, tack älskling <3 du är underbar! Welle:Erdball & Alice in Videoland hade jag verkligen sett fram emot och det var party. Även om AiV spelade klockan ett på dan ._. First Aid Kit var en paus i allt stoj där jag satt bredvid min bror i skuggan och nästan somnade!

I vårt camp hade Sofia, Daniel och DJBubach (?) med sig ett elverk och en bilbatteridriven musiklåda vilket gjorde vårt camp till ett populärt partycamp! Sista dagen var alla förstörda och ville sova men bilbatteriet var segt på att dö och även när vi gick och la oss fortsatte folk parta i vårt camp. Och en idiot ramlade och trashade tältet där bror och Johanna sovde. De som förövrigt hade svårt att hålla sig till sitt eget tält :/



Banden jag såg; (mer eller mindre av)
Depeche Mode
Alice in Videoland
The Sounds
Mando Diao
Röyksopp
Welle:Erdball
First Aid Kit
Mustasch
Emil Jensen
Korn
Bob Hund
Detektivbyrån
Hoffmaestro & Chraa
Nine Inch Nails
Thåström


HÖGLIND OUT!

RSS 2.0