Grattis Mamma <3

Idag fyller Mami 43 år :) Jag har precis gjort iordning tårtan så nu tänkte jag ta det lite lugnt och plugga vidare. Härligt värre att vara ledig idag. Vaknade hos älsk imorse, vi tänkte göra pannkaks-frukost men de hade inte tillräckligt med mjölk hemma :/ Men så pluggade jag till tjugo över elva hos honom medan han jobbade och sen blev det pizza lunch innan jag drog hem :) Mums!

Imorgon får jag ingen sovmorgon eftersom jag inte drog till skolan idag, men å andra sidan gör jag det för att bli klar med screentrycks uppgiften även om min lärare varit sjuk i två veckor nu utan vikarie..

Sportlov nästa vecka också! Fett nice.. men måste plugga asset av mig lite ändå ;/ Längtar tills sommarn lite, ska nog spara pengar nu så jag har till festival. Funderar på om jag inte helst vill gå på metaltown iår ändå.. många band där jag verkligen vill se/höra live :)

HÖGLIND OUT!

öppna upp ditt fönster..

all of my little dark secrets, i've kept in a little green box
green is the most beautiful color, that my eye can spot



Jag är rätt trött, har tränat gymnastik i typ två timmar idag. Men jag är stolt! Klarade av rundat, flickis, salto i följd. När man gör någonting man inte gjort tidigare får man plinga i en klocka så applåderar alla åt en. Det kändes rätt bra... tur att jag blir röd i ansiktet när jag tränar för ingen kan se när jag rodnar då! På tisdag är det dans på nisse.. ska dit också. Känns konstigt att efter två träningar har jag lyckats men något nytt och blivit medbjuden till en tävling.. puuh*

Nästa vecka blir det plugg och mer plugg.. tur att jag har Tim! Och på torsdag fyller Mammut år! Det blir allt bra.. måste bara ta mig i kragen och sluta skjuta upp allting. Imorgon halv nio börjar allvaret igen .. orkar inte stressa.


HÖGLIND OUT!

RSS 2.0