Rar!

en vecka har gått, saknar dig musslan </3

Idag har jag dragit ut en tand. Jag fick ta extra bedövning för det satte sig inte helt första gången. Men det gick väldigt fort i alla fall :) Egentligen ska jag dra ut en till på måndag men jag måste byta tid! Jag red Malandro idag också :) Han är söt och seg, men vi hade hoppning så han kom igång lite bättre efter första hoppet ^^

obs ännu en klagotext!

Jag är trött på att jag inte klarar av skolarbetet så som jag vill.. så fort jag känner att det blir för mycket är det som om jag lägger ner och varken orkar eller vill göra klart något. Men när jag har mindre att göra är det inte samma sak. Jag försöker plugga men jag är så jävla trögfattad att jag inte förstår.. i alla fall när det gäller matematik. Det är nästan så man borde hoppa av kursen men jag måste göra den och klara den. Egentligen är det bara att bitchslap'a sig själv i ansiktet, ta sig i kragen och göra det jag ska.



HÖGLIND OUT!

people killing people for a reason

vi går mot kallare tider
och läxorna staplar sig i högar..
jag borde nog plugga mer. Fast idag har jag pluggat, jag önskar bara mer hade fastnat i huvudet. Jag hoppas att jag inte har el-prov imorgon. För jag tror inte det kommer gå särskilt bra om jag gör det. Fick gjort en del av idrottshemtentan och läst en del naturkunskap. Jobbigt att det inte fastnar. Jag ska nog läsa igenom allt innan jag går och lägger mig också.

Dock har helgen varit jättebra, lite skruvad igårkväll bara. Efter dansen i fredags tog jag tåget till min älskling och vi hade en mysig kväll för oss själva. Vi gick och lade oss relativt tidigt för på lördagen skulle vi till bokmässan i göteborg :) Så det var bara att pallra sig upp lite efter åtta, ta en dusch äta frukost och sen dra (jag är seg) xP. Jag, Tim, Anders och Fanny väl i gbg går in på bokmässan och jag blir genast varm. Utomhus = svinkallt, Inomhus = bastu ^^ Men man ska inte klaga, jag slapp frysa. Plus att jag köpte tredje Eragon boken som jag väntat på jättelänge, Brisingr. Sen efter vi varit där inne käka vi på donken och gick in till centrum för att leta byxor och tvålar. Jag köpte en tvål och ett ansiktsvatten från lush och nu söndag kväll när jag testat det för första gången känns det som ett bra köp.

Väl tillbaka hemma chillade vi ett tag innan vi gick vidare och alla började festa! Det var en oerhört blandad kväll men jag och timtim gick hem ganska tidigt och somnade som stockar. Hade gärna sovit där inatt också men jag får väl vänta och hoppas att vi kan sova över nästa helg och mysa hela söndagen istället för att jag måste åka vid tjugo i tre :/ Tack för en bra helg älskling, nu ska jag nog ge upp för kvällen och hoppas på att skoltimmarna nästa vecka går snabbt som tusan.


Jag älskar dig Tim <3
jag är vilse i mig själv och det finns inget slut
jag stänger mina ögon och andas in, andas ut

HÖGLIND OUT!

it's the end of the world as we know it

Jag hatar speglar


idag har tiden efter skolan varit underbart och rolig :D Finns inget bättre än myskväll med älsklingen! "how about chuck norris with a bb-gun?" xD Imorgon hoppas jag få börja skissa upp tryck på min screentryck lektion så jag kan trycka sönder t-shirtar på fredagen eftersom jag ska på stan med becca imorgon!

jag älskar färgspelen
mina ögon ger
varje gång jag blundar

HÖGLIND OUT!

RSS 2.0