min toarulle.

hur gurglar man egentligen? gruuurgulhr
eh .. såhär? gruugulrh
ja fast nästa gång får du gurgla längre
kan inte du gurgla yoghurt?
[ I am Murloc ]

dagens låt: Skindred  - Rat Race

Idag bröt jag tydligen mot shotgun-regeln och fick straffet att hela tiden hålla en långt toarulle (tom) i min högra hand. Men till sist fick jag bli av med den om jag gurglade yoghurt (som tjejen i i am murloc låten). xD


 

get yourself together :)

I want my money back.
I'm down here drowning in your fat.
You got me on my knees praying for everything you lack.
I ain't afraid of you.
I'm just a victim of your fears.
You cower in your tower praying that I'll disappear,
I got another plan, one that requires me to stand.

hand to mouth.


Våren (& Tim<3) gör mig glad men just nu är jag smått stressad, därav blir mina inlägg smått pessimistiska ^^ E'scusa moi ;)

Dagens låt: Danger - 11h30

Hm, dagen har mest flytit på och gått relativt snabbt egentligen. Var hos tandis imorse men upptäckte förut att hon missat att knipsa av en bit av den nya bågen hon satte in, hoppas bara den inte cuttar mig i kinden för jag vill inte dit igen förrän min nästa tid i augusti. Hade grenmöte med teaterelverna, cheers åt tvåerna för en kul "Tack, gode gud!"

Sen jag kom hem har jag bakat en kladdkaka, käkat, pluggat och ridit. Det känns som om jag har blivit sämre sedan jag bytte från lördagar till tisdagar. Jag har inte fått in rätta känslan är och har hittills haft olika hästar vid varje tillfälle varav jag aldrig ridit två av dem. Men hade Malandro idag efter ett byte med en tjej som ville ha en mindre häst pga en olycka. Jag tänkte visst hellre Malandro han är stor men verkar goare att rida. Han var tung, jättetung! Fick några bra varv som jag är riktigt nöjd med men volterna gick bajs. Jag vill inte rida sämre .. jag vill förbättra mig. Just nu tror jag att jag ska stretcha lite, har ont i hela kroppen just nu. Men jag mår inte illa längre som förut ^^

Tim ringde och gjorde mig glad förut, han frågade om jag ville gå på bio med honom imorgon. Jag kanske får träffa honom i morgon trots allt, men först ska jag på det där mötet på kommunen och skriva på pappren angående sommarjobbet. Hoppas bara att jag fick det nu så det inte blivit ngt strul.


HÖGLIND OUT!

papricplanes.

all I wanna do
pochpochpochpoch
and *reload* katching
and take your money


Jag tror jag har fått soleksem "/

"Lift you head against the sun, then you won't see the shadows."


Dagens låtar: Saul Williams - List of Demands & Alice in Videoland - Radiosong

HÖGLIND OUT!

say yes to pull the trigger

Dagens låt: Flyleaf - Cassie

    lolz? ;)

 
Så är ännu en helg snart passerad. Är det inte sommarlov snart? Finner inget nöje att gå till skolan på mornarna. Imorgon är en fullspeckad dag med redovisningar, prov, övningar inför nationellt prov och kanske ett informativt tal. Är snart klar med det informativa talet faktiskt. Jag är ganska nöjd med jag har glömt en del som borde sägas och det skulle kunna vara mycket bättre med det får duga för jag måste läsa på idrotten om jag ska klara provet imorgon. Positiva måndagen blir att baka och se på Dexter med Tim :D

Helgen har åtminstone varit bra. I fredags sjukanmälde mamma mig på morgonen och jag satte mig och kollade på Goal 2 i brist på motivation för att plugga. Vid tolvtiden åkte jag, mamma, fia och annika till ullared, så nu har jag lite nya kläder inför sommaren. Mamma körde mig sen sent på kvällen hem till älsklingen så jag fick sova med honom! Vi såg på Dexter och myste. I Lördags kom blev vi upphämtade av mami, bror och mormor för att åka på min kusins konfirmation. Jag tycker inte om att vara i kyrkan men ser alltid fram emot maten efteråt. Synd bara att min kusin var sjuk så hon orkade inte med så mycket! Jag fick i alla fall se hennes andra söta polle som jag ännu inte hade sett. På kvällen blev det Tarantino filmkväll med Tim, Carro och Anton. Resorvior dogs och Pulp Fiction underhöll oss till runt ett på natten!
Idag har jag mest gjort det man ska göra på en Söndag. Myst med Gosebumsen, sett på massa Dexter, promenixat med Titti och pluggat! Nu är det snart natti natti för mig så jag vaknar imorgon ^^

HÖGLIND OUT!

Fueled by Ramen.

Ibland kan man helt tappa respekten för dagens teve. Förnedringsteve är till för oss att gotta oss i andra människors så kallade misstag medan de prostituerar sig för pengar. Förnedringsteve är bara en annan form av prostitution.


Jag är förkyld. Har studiedag idag så jag sov hos min älskling och väntade hos honom i en timme medan han var i skolan och gjorde ett prov. Sedan åkte vi till Volvo Brandt för att plocka ur bilradion som satt som sten - stackars mekaniker som fick glas på byxorna när han hjälpte oss att få ur den. Sedan åkte vi till Emelie och chillade en stund så Tim kunde få se färgen på hennes klänning, hans fluga måste ju matcha ; ) Efter donken vid gamla hamnen så släppte Tim av mig hemma och jag satte mig och försökte komma på något att skriva en orsaks analys om. Det tog ett tag innan jag bestämde mig för att ta upp en äldre idé och smått utveckla den. Men nu har jag fått det gjort och nu har jag bara lite kvar på andra arbeten.

Imorgon ska jag gå på svenskan och engelskan men sen åker jag hem och så drar jag, mamma, fia och annika till ullared. Längtar tills imorgon kväll då jag kommer hem till min sötnos och slipper sova ensam <3

HÖGLIND OUT!

olagligt ^^

Ett år gammal bild, with layer and all.


Segt att de två första "kolumnerna" blir publiserade på fel dag. Men internet fungerade inte igår så.

Medan mitt internet är enoying och jag sitter här och tråkar i min ensamhet hinner jag ju nästan tänka. Efter helgens bravader är det ju just ett ödets ironi att jag idag satt på indtroduktionkursen för handledare och elev inför övningskörning. Fast jag ser ändå fram emot att själv få sitta bakom ratten med lite extra ansvar och mega pirr i magen av nervositet och försöka svänga lite på en parkeringsplats utan att få kärringstop.

Den preiminärbokade resan till Afrika blir nog snart bokad. Det skulle vara så himlans fränt att åka dit men jag blir borta över julafton och nyår och kommer sakna min sötnos så brutalt mycket! Galet, men om han åker iväg till Österrike blir det nog längre än så, får nog spara pengar till en resa över lovet dit så jag kan hälsa på! :)
Imorgon är det tyska nationella prov från 8.25-11.30 exklusive en rast på en kvart. Jagvillinte! Men jag måste.. om jag vill ha ett betyg i tyskan dvs. Och utan betyg - inget meritpoäng.


SUCK! .. Dagen har varit tråk och seg sånär som på de få timmar man fick tilbringa med söt!
Tyska provet gick bajs, skolan är allmänt tråk, det gick dåligt på ridningen. Nej detta är inte min dag, hoppas att det blir bättre imorgon. Har lite ont i rygg och känner av lite i nacken, var jag spänd när jag red eller kan det bero på älgsafarin?

HÖGLIND OUT!

boing, Älgsafari!

<3


Hm, helgens nära-döden upplevelse. Igår så ringde en vän till mig älskling och frågade om han kunde skjutsa hem henne och en kompis från Lipz runt tvåsnåret. Snäll som Tim är säger han visst och vid två åker jag och Tim till Trollhättan och hämtar upp dem, vi tog vägen till Vargön först för att släppa av första personen men vi hann inte längre än till ungefär halva nygårdsrakan innan en älg skuttade upp på vägen och visste inte var den skulle ta vägen. Tim reagerade snabbt och nitade och för några sekunder trodde jag att vi skulle klara det... Så kom krocken. En liten bump och alla fyra i bilen skrek som idioter men tystnade ganska snabbt. Alalalala long strömmade fortfarande ut ur högtalarna (vilket jag och Tim nu tycker är rätt ironiskt och små psycho-komiskt). Det stängdes av väldigt snabbt och när vi ännu inte helt fattat vad som hände sa Tim att alla skulle gå ur bilen. Två andra bilar stannade och kollade hur det var med oss och hjälpte till och en del bilar passerade - en mängd samtal med både otrevliga och trevliga människor ringdes av Tim. Jag är stolt över dig! Han tog det, utåt sett, så jäkla lugnt och hanterade allting så moget och bestämt. Och tack Jocke för att du kom och hämtade oss. Den enda personskada som hände i den tilltycklade bilen var att Tim fick glas splitter och ett skärsår på fingret. Men v ihade en jäkla tur :) The luck was on our side!

Jag älskar dig Tim!
Du får mig att känna mig så lugn, säker och lycklig! :)

HÖGLIND OUT!

i'm broad, i'm broad, i'm broader than broadway x^^

 


Jag går och lägger mig snart, har huvudvärk och är trött. Dock är jag rädd att den där pluppen i tandställningen ska lossna medan jag sover - kan det hända? Ska ringa söt och säga godnatt för :)

Hade sista föreställningen idag, igår kväll var det andra föreställningen och jag var nervös till gråten, det fattades två personer idag av olika anledningar. Hursomhelst så fick Elia spela piano i min dikt istället för Lars. Det gick bajs för mig då allt började med att jag råkade hoppa rakt på pianot i mörkret. Jag skämdes ögonen ur mig resten av den föreställningen.
Ibland önskar jag att jag gick en annan linje, ett annat program.

Måste ringa och bekräfta sommarjobbet också. Kanske ska göra det i samma veva som jag ringer tandläkarn imorgon, eller hur tidigt kan man ringa? :S Så himlans svårt är det men jag är tacksam för att jag ens fick jobb (rättare sagt, erbjuden sommarjobb).

Denna helgen blir nog mys :) Imorgon bär det av till älsklingen efter skolan och sen så blir det chill resten av helgen, jag hoppas bara att jag inte håller på att bli sjuk. Har haft lite allgeriska problem med pollen i veckan tror jag men nu vill inte huvudvärken släppa. Dagen blir bättre imorgon :)

HÖGLIND OUT!

MyOhMy!

Jag tycker om helger, jag tycker om helger med bra väder, jag tycker om helger med gott folk.
Det har varit en jävligt go helg : )
I fredags efter en varm dag i skolan dansade jag och Becca i en ännu varmare danssal. Efter
dansen fick jag åka med när hennes mamma körde henne till Vbg så jag fick leka med Tim :D

På lördagen vaknade vi hemma hos mig och medan jag och Teresia red så var Tim på vift med
bilen ^^ Nu har jag äntligen bytt riddag. På tisdag är första gången i min nya ridgrupp som förövrigt
också rider i en timme. Tur att jag har samma ridlärare i alla fall! *Puuh
I lördags var det också Carolines födelsedag (GRATTIS igen till henne) och först så bar det av
till Anton där tårtan tillverkades (Anton får all cred). Som vanligt skrev vi något på dessa traditions
tårter och denna gången blev det: "Grädden gick ut i förrgår". Glömde dock ta kort.
Jag och Tim hämtade upp Eric och William sen drog vi till Carro och åt tårta med mer folks. Carro
hade fest på kvällen och det var helkul : )

I går (söndag) åkte jag, Tim, Anton och Carro till Gbg. Aschill! Vi satte oss i en park och käkade glass
i tyo en timme. Vädret har ju varit för bra för att vara sant, kanske därför det är kallare nu : / .. Men
hursomhelst så hittade jag ett par fräna skor från märket KillDoll som var gröna med "gubbar" på och
lite småspetsiga och ett par solbrillor från Indiska .. men köpte jag något? NEJ! .. Jag är snål och
får ångest när jag köper grejer.. och jag hade inte ens behövt betala skorna själv.. fast jag hittade inga
i min storlek x9

MEN, bajs på denna meningslösa måndag när jag måste vara i skolan till sju ikväll.. JAG HATAR
ATT GÅ TEATER IBLAND!!

HÖGLIND OUT!

jag är inte full jag har pollenallergi!

..nej troligtvis inte .. eller ja enligt pappa har nog alla en liten form av pollenallergi ^^

image42 elite-zor.. mwahaha!


yeah, jag fick nog sommarjobb ändå. En snubbe från kommunen ringde mig förut och erbjöd mig att
säga att jag var intresserad av ett jobb som utställningsvärd på innovatum :) najs. förmodligen lagom
bra betalt. synd att jag kanske inte kommer kunna gå på west coast riot men jag kan leva med det ^^

ska vänta tills min sötnos ringer sen går jag nog och lägger mig, jag har huvudvärk. Men allt känns bra!
Dans imorgon direkt efter skolan, hinner inte ens hem emellan. Detta eländiga diktprojekt är ju över nästa
vecka. På måndag kanske vi repar över till sju på kvällen, jag kommer INTE orka med det. Teaterlärarna
är galna som får en att vilja gå på ett helt annat gymnasium.

HÖGLIND OUT!

Danger 11h30

7 månader med min Gosebums! Jag älskar dig Tim <3

"Livet är underbart när underlivet är bart.. och en banana split!"
min familj är galen ibland ^^ på ett bra sätt!

image41  Om du åker till Österrike tänker jag minsann hälsa på!


Hm , vilken dag .. hade nationellt prov i matte A imorses, senare på dagen hade jag mattelektion där vi fick reda på rätt svar. Helvete vad dåligt det gick. Positivt är dock att det finns ett till prov så jag har fortfarande chans till G (VG) och så har jag kanske fått sommarjobb hos kommunen.. eller ja, från kommunen åtminstone.. förhoppningsvis. Sökte till Fru Bär idag men det ser ut som om jag kommer ha pengar i sommar i alla fall ^^

Det bästa med dagen har varit att få komma hem till älsklingen! Tim är för sjuk och jag tycker riktigt synd om honom. He needs better special treatment! Ska nog sluta tidigt imorgon och äta lunch med honom :D Jag får abstinens så snabbt att det är läskigt ^^ God natt sov sött och dröm om alla småkryp du mött!

HÖGLIND OUT!

You can't say no Forever!

image40 I can't do this all on my own, no i know. I'm no Superman!


så, nu har man (igår) fått sin klänning till studenterna jag ska på. Gött!
Idag så har man varit i skolan och övat teater typ hela dagen, segt men
det känns rätt bra nu. Sen åkte jag till vbg och köpte marinerade vitlöks-
klyftor åt Tim-Tim och några godisbitar åt mig, och Tim. När jag väl kom
hem hoppade jag  av vid en annan hållplats och tog en liten promenad
vid kanalen och hem. Sen fick jag ett sug efter att springa så jag gick ut
på en joggintur så fort jag kom hem. Lite styrka efteråt, lååång stretch
och en dusch så vart allt fina fisken sen.

Jag la mig på sängen och framför datorn som numera är i sängen om
dagarna, bra med bärbar. Skrev lite på en inlämning och gick ner för att
äta kvällis. Fastnade dock framför tvn och såg på en film med Adam
Sandler, minns inte namnet på filmen. Men hursomhelst så är den söt
och bra. Sedan gick jag upp igen och ringde min älskling på skype.
Fick även reda på att min gode vän Teresia fått sommarjobbet på näl..
hmpf nu har ju du två stycken .. jag fick det inte .. men om jag får bär-
jobbet nu blir jag faen glad för jag behöver pengarna.. annars får jag
nada om jag inte springer strax över en mil på kraftprovet i juli så mina
parentos ger mig en tusing för besväret ..

Men cheer up Hanna, imorgon är en ny dag och inte vilken dag som helst!
Det är Hanna och Tims 7 månaders dag :) <3 Wiiee!

HÖGLIND OUT!

det är iallafall åtminstone lokalbedövande.

>.< Kanske inte, inte nånstans..


Jag ska klaga, jag älskar att klaga .. eller kanske inte. Men jag gör det ändå, för det är så jävla lätt.
Det är så äckligt jävla lätt att bara ge upp och klaga. Likväl känner man ibland att man bara vill ge upp nånting.
Men jag lever bra, jag har ändå ett jävligt bra liv. - Nej, man ska inte svära. Jag har ett väldigt bra liv!


Jag vill också bort Tim, vi kan komma bort tillsammans och hoppa i snödrivor : )

image39

det tonar upp, det tonar bort
jag hör inget
jag leker med tanken men tanken sprang iväg

RSS 2.0