bit för bit igen

Jag sitter här för mig själv och väntar på att se vem som åker ut idol ikväll, efter det blir det flash forward. Men just nu snurrar det lite och armen är ett helvete, orka lyfta den liksom. Jag sjunger istället :) Jag hoppas att armen inte är ond på söndag, fyra timmar träning då som jag inte vill missa!

Imorgon kanske jag och älskling ska ut till hans familjs stuga över dagen, mys. Då ska kameran med, vädret är på min sida tror jag *

Varför ska det vara så galet svårt att hitta en par skor som är snygga och sköna? Visst jag är lite kräsen men när jag väl hittar ett par så finns de antingen inte i min storlek eller så får jag inte ner foten p.g.a min höga vrister, awesome..

Btw, ordet spejsat är ett härligt ord :)

HÖGLIND OUT!

lets have some fun this beat is sick

Åhå, vilken lång dag. Först upp 20 över sex bussen går till skolan halv åtta. En helt okej skoldag i Ua varefter det bar av till en annan skola. Den som mammut jobbar på. Hjälpte henne lite med jobbet och gjorde klart mitt "kompisarmband" (till mig själv, *). Sen åkte vi en sväng till överby't för att leta skor. Eftersom jag har typ storlek 39 finns det nästan aldrig någon kvar .. jag testade ett par skor. Resten vi frågade efter fanns inte i den storleken, säkert.. bah! Så vi kollade i lite klädbutiker och jag hittade en klänning jag tyckte om och lite t-shirtar och så hittade jag ett par jeans. woho! Äntligen.. men så ska jag köpa dom imorgon (?) om jag hinner. Jeans är egentligen ett ont påfund och nu har jag hittat ett par sköna som inte sitter för tajt och inte är påsar. Skulle inte förvåna mig om de går sönder på 3 sec..

Efter träningen, som gick väldigt bra sånär som på att jag slått i stortån (disco stick!), såg jag finalen på top model säsong 12. SPOILER.. om ni inte sett, jag tyckte Allison skulle vunnit, men Teyona var väldigt bra hon med.

Måste nog till läkarn igen med eksemen, bajs. Men nu ska jag sova!!

HÖGLIND OUT!

Knas

Bajs msn, vill inte funka. Hoppas Timtim ringer mig för det är jobbigt att väcka hela hans familj :/

Hursomhelst, bion igår var bra. Jag har svårt att ogilla film och även om det var mycket kärleksdravel vart den fin och bra, liksom. Så efter en god natts sömn, och klimärken på armarna (bah), såg jag och älskling på en gammal film. Going Greek hette den, en amerikansk sorority film, men den var faktiskt kul och rätt bra, och som de flesta filmer förutsägbara. Butt i like it!

Träningen gick bra, orkade inte riktigt med uppvärmningen idag bara, jag är klen! Men sen hade vi en salto(bakåtvolt) övning där vi helt enkelt gjorde rundat flickis och sedan spände oss (som man "ska" göra). Enda klantiga var när jag kom fel i rundaten och tänkte att jag inte skulle köra vidare. Min kropp flög bakåt iallafall så jag landade på typ övre delen av ryggen och rullade över och på mattberget vi skulle landa på i övningen. (y) Så kan det gå, fick lite märken på ryggen men det gör inte speciellt ont att ramla, alltid.

Ska testa msn igen.. måste sova snart.

HÖGLIND OUT!

i see a clear moon rising

dagens (cover)låt: Use Somebody - Paramore (orginal av Kings of Leon)


Jag och älsklingen var på bio förut, såg andra delen i Twilight-sagan "New Moon". Även om det var lite mycket kärlek hit och dit tyckte jag om filmen. Det handlar om inställning :) Sen att jag kollar på två vampyrserier också och älskar vampyr/fantasy filmer har nog ingenting med saken att göra (a). Hursomhelst, ska nog göra mig en kvällsmacka eller något nu när jag har spelat klart alla meningslösa facebook spel jag spelar.. Bah!

Förresten så är det mindre än en månad kvar tills jag fyller år, 18 (y) :) Vilket också betyder mindre än en månad kvar till lov! Awesome!

Inte bästa kvaliteten men jag tycker bättre om när jag inte har koftan på mig.
Här är en "bild" från när vi spelade in vårat projektarbete, Psykos 4:48.


HÖGLIND OUT!

Babel

Meningslös dag i skolan, kom dit klockan åtta. Hade min engelska c i två timmar, det är en fashinerande kurs.. hrm. Sen stannade jag och kollade på diverse upptåg i skolan, dans, teater och musik. Det var gymnasiemässa, men eftersom jag inte hade något med det att göra åkte jag hem fem i ett. Nu ska jag förhoppningsvis laga mat inom en snar framtid så jag kan åka till älskling senare :)

Ett tips om någon har tråkigt, sök på "dagens tips" på youtube, sjukt roligt!

The Babel  fish is small, yellow, leechlike,
and probably the oddest thing in the universe.

It feeds on brainwave energy, absorbing all

 

HÖGLIND OUT!


paraskavedekatriafobi

Helg? Nej den räknas väl som slut om 23 minuter.. vill inte somna för att vakna och behöva dra mig till skolan. Behöver min älskling just nu, även om jag är världens största klant och har en bajs-dag.

Det är nu man vill gå ut och bara skrika tills man inte har någon röst.

HÖGLIND OUT!

Spitting out the Demons

Som en dröm där du är jävligt chipssugen
men när du öppnar påsen är den tom

Vart en skön dag idag, var inte i skolan. Pratade med min svenska lärare som tyckte det var ok att vi hade den enda lektionen för dagen hemma, eftersom vi bara skulle läsa. Och jag skötte mig faktiskt och läste massa. Sen jobbade jag också, bara två gånger kvar på terminen nu.

Vaknade hos älskling imorse, mys! Ville inte gå upp förrän långt efter jag vaknade för det är något speciellt att smygkolla på Gosi i sömnen, han ser så gullig ut :) Säsongsstart för so you think you can dance idag, asnice! Den här säsongen kommer bli galen, och jag önskar att jag kunde dansa som många av dem.


gah, skolfotot. Fail lugg men jag gillar min blåa tshirt. Emo är inte kvar i klassen :(
Skolkorten är ett ondskefullt sätt att få oss att minna skolåren!


HÖGLIND OUT!

PUST

Godmorgon :) Idag har man varit uppe sedan åtta och varit småhurtig.. 10.14 gick mitt startskott för årets åkes poängterräng. Pappa drog med mig på det här idén, och nu såhär efteråt känns det riktigt bra, men det var allt många jobbiga branta och hala uppförsbackar i skogen. Men men, nu sitter jag här med en cola och väntar på duschen. Efter 7,8 km joggande plus stationer påvägen känner jag mig redo att ta mig an matteboken.

Grattis på far dag pappa <3

I eftermiddag drar jag till vänersborg så jag kan mysa med älskling lite innan det är dags för gymnastikträning, (y) hurtig dag. Jag saknar efter mig Gosi, jag var så trött och dryg när han gick och la sig nån gång efter ett, förlåt!

HÖGLIND OUT!

list of demands

Projektarbetsrapporten är klar och jag är nojig.. tänk om jag fattat feedbacken fel. Har jag ändrat som han ville, har jag skrivit rätt, har jag skrivit för mycket. (y) Jag ska nog se på serier för att lugna mig lite.. Jag hoppas fortfarande på Mvg.

Imorgon efter skolan blir det först en sväng till Gosi och pussa på honom innan jag och Britta ska på Gangs of New York på backateatern :D

Någon som vill se New Moon med mig?


HÖGLIND OUT!

häng dom högt, häng dom långsamt född till tönt ?

Sitter och försöker förstå grejen med Kent genom att lyssna på töntarna.. haha, fint. Samtidigt har jag uppe min projektarbetsrapport och facebook. Kom över en grupp som heter "Fuck you facebook, I'm doing my homework." En grupp för de som vet att de har en inlämning som ska in om en timme men fortfarande sitter på facebook. Jag skrattade lite, tänkte lol och kom sedan på att min rapport ska in på fredag och jag ska egentligen läsa några sidor svenska tills imorgon.. men näh jag spelar hellre vampire wars och bejeweled. Tur för mig att min rapport typ är klar men hela grejen blev så ironisk.. eller kallar man det ironiskt?

men som sagt, tönt.

HÖGLIND OUT!

monster

Har suttit en stund med projektarbetsrapporten, det går framåt. Bara inte så snabbt. Funderar på att gå förbi biblioteket och låna samlingsboken av Sarah Kane för att läsa de fyra pjäser jag inte läst. Är lite nervös inför filmandet av psykos 4:48, men på något sätt skulle jag vilja se mig själv. Problemet är att det är en jobbig roll och jag trodde att jag inte skulle spela den mer. Hade ju tänkt släppa den helt på fredag, men jag antar en vecka till inte gör jätte stor skillnad.

låttips; Itchy Daze - Monster, Marilyn Manson - The Nobodies &
Imogen Heap - Hide and Seek
spotify förgyller mina öron i min ensamhet

Har sovmorgon till tjugo över tolv imorgon.. NICE! (med en såndär ljus röst som gör en glad). Blir nog en lugn morgon med te och ännu mer arbete med rapporten. Och sen så är det jobb igen också.. måste få ihop några scener så de kan improvisera. Men det är lugnt.. jag är ju kreativ? (y)

Är sugen på att fota lite, kanske går lite tidigare till bussen imorgon så kan jag lägga upp någon bild imorgon kväll. Atm är jag sugen på lite mat och saknar min älskling. Jag förstår inte hur du står ut med mig ibland, men jag är glad att du gör det. Älskar dig <3


HÖGLIND OUT!

omkoppling sker

Alla jag känner är döda, jag hade verkligen behövt fika.
Alla jag känner är döda, jag hade verkligen behövt skrika.

Nu är lovet slut, inte kul. Reality awaits and i'm not ready. PJ-rapporten ska vara inne på fredag och det går segt, träningen idag gick rätt bra men nu känner jag att jag vill lära mig något nytt. Sen så är det november också, bara en månad och nitton dagar kvar tills jag fyller år. (y) Whats up med att jag är fattig, vill se ciruqe du soleil på lördag men nehe, jag tror världen jävlas med mig.

Amanda Jensen nya cd rullar på spotify just nu, hennes röst är grymt skön.



HÖGLIND OUT!

RSS 2.0