High Five

Produktiv dag? Köpt ny mobil, löpartights och bokat fem körlektioner. Känns bra! Snart blir det käk och smallville och efter det ska jag ta tag i mitt liv igen och plugga tills träningen. Smallville kan nog vara den bästa serien jag ser på just nu, eller det är min favorit.

Dagens låt: Oasis - Don't look back in Anger (har den på hjärnan :) )

HÖGLIND OUT!

Marathon-Friday

Jag är en drömmare. En sån där som sitter och stirrar på ingenting och tänker på allt annat. Som är hungrig, förvirrad och känner sig liten och obetydlig i ett oförståligt stort universum. Jag är trött på att vi är tvingade efter ett mönster som inte är oundvikligt men utifrån sett idiotiskt att bryta sig ur. Jag har helt enkelt inte förstått än.


Idag är det marathon-friday. Varit uppe sen sju imorse och då skulle vi allihopa börja dricka. Jag kände att sju på morgonen inte var rätt. Utan frukost kommer man inte långt och på 24 timmar hinner man utan problem dricka upp en varm & kall utan att bli full. Så nu ska jag drömma vidare till klockan sju imorgon bitti, äta snabbmakaroner, kolla på smallville och drömma lite till om de äventyr jag vill leva.

HÖGLIND OUT!

RSS 2.0