Im my own worst enemy

Come with me
into the trees
We'll lay on the grass
and let the hours pass

Take my hand
come back to the land
Let's get away
just for one day

Let me see you stripped down to the bone

Imorgon ska jag ta bort tandställningen i underkäken. Sen är jag helt fri från järnvägsräls på tänderna, HIGH FIVE! Jag har en del skolarbete att göra också, men jag får helt enkelt fixa klart det sista imorrn bitti innan tandläkarn.

Träningen idag gick jättebra, dock har jag ont i nyckelbenet nu. Men jag satte min flickis salto och handvolt frivolt utan större problem :)

Nu är Filip i Holland. Jag vill se hans rakade hår :P Och 2e maj blir det ullared!

HÖGLIND OUT!

Phew

Har hjälpt till att byta däck och sökt högskola idag. Känner mig lagom vuxen, SCORE! Fast det är lite nervöst, men man kan ju inte veta om man inte testar, right?

Har varit en bra dag idag. Creds till Lollo som förhoppningsvis skaffade gratis flak och att klassen var pepp på studenten. 50 dagar kvar, nu börjar nedräkningen!

HÖGLIND OUT!

The science of selling myself short

Skriver på min analysuppgift för slutproduktionen. Alla dessa frågor om hur jag arbetade med min karaktär .. blablabla. Hade jag haft en karaktär så sure, det hade varit ett bra sätt att smöra för läraren. Men jag tror inte mina småroller med sin nästan-en-minut-i-scenljuset räknas som en karaktär jag jobbat med stenhårt i tio veckor. För det har jag inte, jag har sjungt låtar som jag inte ens tycker om. Eller okej, det fanns en del som var okej. Men för det mesta var de mest en pain in my ass och något jag helst ville få överstökat även om själva processen var kul. Men det är ändå inte kul att se på när i stort sett resten av klassen spelar sina roller. Ush vad pessimistisk jag är.
Det har inte varit en bra dag idag.. inte för någon speciell anledning utan just därför ..

Har haft huvudvärk, hållit tal, letat efter kurser och program på högskolor och sett på Dorian Gray. Även om filmen var skum och på sina håll vulgär var den ändå bra och jag är verkligen sugen på att läsa boken nu så jag kan bekräfta min förhoppning om att boken är bättre.

God natt sov sött och dröm om alla småkryp du mött.

HÖGLIND OUT!

sunny side up

Mitt i påsklovsveckan lyckades jag och Tim vara tillsammans i  år. Jag älskar min Gosi <3

Tänkte ta tag i mitt liv om en stund när jag blivit lvl 40. Sighs :D

Hm, måste leta upp min kalender också så jag kan skriva ner allting jag ska göra de närmsta veckorna. På torsdag blir det till att klippa håret också :O Inte gjort det sen juni förra året, undrars hur jag vill ha det? Sen på fredag ska jag börja ta bort ena rälsen, den andra järnvägen kommer av på tisdag vecka 17 (y) Så nu när jag är nyklippt, utan tandställning och har en klänning så är jag i princip redo för balen, måste fixa balbiljetterna. Någon i dans har dem tydligen :S Skumt..

Ashärligt väder idag, har käkat frukost på altanen och om ett tag blir det grillning :) Sen bär det av hem till älsklingen och så ska jag ju träna ikväll. Im having a good day!

HÖGLIND OUT!

im wide awake its not morning

Tillbake fra Norge, Trysil. Det har varit en helskön vecka med många härliga hopp, vurpor, sköna åk och mys. Jag, Timtim, Dejn och Linus byggde hopp ute i "våran" skog där vi lekte runt och byggde lårmuskler när vi klättrade uppåt för att ha fart nog att ens komma upp på hoppet :)

Borde ha pluggat mer än jag har gjort under veckan men har hellre slappat. True story! Nu får jag skylla mig själv när jag sätter mig och levlar mitt i natten och tar mig an skiten imorgon. Det är skönt att skjuta upp saker när jag i princip har fullplanerade dagar (y) :)


no grab (y)


Såg "Närkontakt" med bror & Johanna förut. Scary film men ändå bra, dock vet jag inte hurvida jag tror på ufo's och sånt. Som de sa, varför är det bara usa som ropar hej? Appropå flygande saker, sorgligt att höra vad som hänt för folket i Polen. Verkligen tragiskt, hoppas hela landet tar sig upp på fötterna så fort deras sorgevecka är över.

Vad hände med klassen? Någonstans i allt bröl om studenten tycks vi glömt bort vad det egentligen handlar om. Vårt avsked tillvarandra, ett avslut på våra tre år tillsammans på Sinclair och ett minne vi ska bära med oss när vi måste bli vuxna (även mot våran vilja). Sluta säg att saker är dyrt och att det är jobbigt att ta sig hit och dit för vi vet alla redan att det är sant, men det handlar om att blunda för alla världsliga ting och bara kunna känna sig bekväm i situationen att det är slut. Och jag vill inte att mitt sista minne av oss tillsammans ska bli att hälften av klassen saknades pga "vad-som-nu-är-orsaken". Vi hjälps åt och lämnar ingen i sticket, har inte vi lärt oss något under våra tre år? Hänsyn, omtanke och att ha kul även i de segaste dagarna. Nej, seriöst jag vill inte ha kul utan er helt enkelt..

HÖGLIND OUT!

RSS 2.0