when the earth died screaming

Crusing idag, raggarbilarna sniglar förbi gatan utanför mig. Det blir en sen kväll idag. Just nu väntar jag på Carro :)
Övningskörde förut, gick faktiskt riktigt bra. Fick käringstopp två gånger vid ett rödljus, pappa tänkte skojja med mig och sa att det stod någon bakom (han kollade inte), då såg jag en bil i backspegeln. Tur att jag lyckades komma iväg på tredje försöket ^^ Nu ska jag ut en sväng!

man blir berusad och snurrig
utan alkohol och svamp
de är inte drogerna som gör det
men de ger en hjälpande hand


HÖGLIND OUT!

Spaceman

my fingertips are holding on to the cracks..


Här sitter jag och skriver när jag borde skriva på min diktanalys.. men den kommer nog suga rätt hårt ändå.. Vill bara bli klar med allt och så vill jag att min lärare hittar uppgiften jag lämnade in för långt över en månad sedan så jag inte får ig : / Sen har jag teatern att tänka på.. det går rätt bra. Monologen går mindre bra. En sak i taget!

Imorgon blir det jobbig skola och sen ska jag till älskling <3 han är bra för mig :D

everybody likes kung fu fighting

"Aldrig är drömmar så nära som nu."


Jag kände mig ganska stressad förra veckan, men det har släppt lite. Fast inte helt. Har massa skolarbeten kvar och innan jag kan min monolog lär jag ha blivit gammal. Bara ca tre ½ vecka kvar till sommarlov. Sommarlov och fattighet, det lär bli en sparsam sommar. Men jag tänkte ge mig tusan på att springa kraftprovet och få tusen kronor, det måste ju räknas som sommarens bedrift och mål. Eller något.

Har utvecklingssamtal i eftermiddag, det blir intressant och se om jag kommer nånvart. Jag har tankar på att det blir något med choklad för min del ikväll.. eller nyponsoppa :) Mest av alla längtar jag tills jag får vara med Tim imorgon <3

  I am ninja, you are ninja, we are ninja too!

HÖGLIND OUT!

aqua timez

even in times of troubled weather
i couldn't think of anything better





HÖGLIND OUT!

RSS 2.0