yOU spin me riGHt rounD

Ett mitt-i-natten-inlägg nu såhär när lovet snart skulle varit slut men har ökat med en dag extra" Skolan är stängd på måndag (missar dock omprovet för mig i matte c)! Awesome :) Men ändå sitter jag här, saknar min älskling, är trött och har haft en bra dag. Imorgon blir det städa, spela, kalas, träning och sen hem till älskling och mysa! Me like :)

Lovet har varit jätte skönt, oerhört välbehövligt. Det har innehållit snökrig & snögrotts-grävande (fick en snöboll mitt i pannan också xD), levlande, warhammer-målning, lite fest, pizza och massa mys!

Note to self: ... disfuntional brainwaves crashed my thoughts so I forgot what I was supposed to do or say, in need of new software.


HÖGLIND OUT!

det handlar om minuter

det handlar om minuter, när sekunderna inte spelar någon roll på digitalklockan
och känslan av frihet blir minimal men verklig. Trumhinnan slår ett eget solo i baktakt
med hjärtat och jag springer av mig mina aggressioner. Om det handlar om minuter,
varför tar det så lång tid?

GRATTIS MAMMA <3 Idag fyller mammut 44år :) Jag, Bror & Johanna lagade mat (Hasselbakspotatis, kotletter & örtsås) och efterrätt (Mustig & kladdig chokladgojs). Mycket gott! Jag orkade dock inte vara med på kvällens Gin Rummy runda, för stor risk för aggrikations utbrott. Jag är inne på min pms-period, inte helt kul. Sprang av mig en del på sportlife dock. Hos Tim, på Sportlife och på Gymnastikträningarna är ju de ställena jag kan duscha nu när vi har vattenläcka. Undrar om den är fixad till mars?

Jag har blandade tankar om våran slutproduktion till skolan. Jag saknar att ha en roll att jobba med.. jag har typ två småkaraktärer samt att jag ska stå och se fin ut och sjunga. Känns konstigt, men jag vill ändå vara med. Det är ändå det sista vi gör. Men om större delen av klassen är opepp på just denna pjäs kanske vi ska ändra oss nu innan lovet tar vid?

Har för mycket att göra nästa vecka.. men om jag biter ihop och sparkar mig själv hårt i baken kanske jag får allt gjort, alltså bra gjort, inte bara halvdant.

 

HÖGLIND OUT!


det är aldrig kört

Skrev nyss klart min krönika, lite sent men bättre sent än aldrig. Jag blev faktiskt nöjd.

Testade balklänningar förut, inte riktigt min grej att klä upp sig men jag hittade ett par jag tyckte om, här är två ( den tredje fanns ingen bild på ). Men nu ska jag spela lite wow innan jag och älskling ska kolla på "the ugly truth".


Klänningen längst till vänster är fel färg då och den till höger har jag inte testat.

















HÖGLIND OUT!

Took months for not trying

See you later elevator!

Jag är en spådam, jag har sett in i min närmsta framtid. Jag har mycket skolarbete och stress framför mig, men även myspys med min älskling, kalas och en massa cola m. chips & dipp (y) Kan jag klaga? Självklart. Gör jag det? Oja. Bör jag klaga? Kanske inte..

Skriver lite på min krönika, har svårt att formulera mig. Typiskt av mig att göra allt i sista stund, men jag har en tendens att skita i allt om jag får för mycket att göra. Och såklart har jag alltid tid för att kolla på serier, Death Note rekommenderar jag för alla anime-nördar som inte bara är inriktade på porrr eller putti nutt.

Imorgon är det dags för simning i skolan.. ganska skön dag ändå. Sovmorgon - simning - håltimme - teater - älskling - träning - älskling :) Åhå, jag saknar honom redan.. det var hela sex timmar sedan jag såg honom senast :P


I'd rather dance, i'd rather dance than talk with you

HÖGLIND OUT!

RSS 2.0