Kryptonite

Det är tisdag. Jag är väldigt trött. Jag orkar verkligen inte plugga längre, och jag har hur mycket som helst att göra. Nu är det nog liksom. Jag är långt ifrån redo att lämna gymnasiet, jag hade inte tänkt bli en crazy cat lady redan.. dessutom funkar c.c.l. bäst när man är en gammal gumma eller åtminstone pensionerad eller 50+.

Beställde studentmössan idag. Har ingen balklänning, är lite opepp på balen överhuvudtaget, det är dyrt och jag måste ha en finklänning..

I Söndags vart det vintercupen i Borås. Vi tog hem två guld, två silver och NIF fick fyra vandringspokaler (y). 0,5 = mental victory! Överlag är jag nöjd med min insats även om jag önskat att jag vissa saker hade gått bättre :) Men inget blir väl perfekt när man vill det :P

Make it or break it nu för min del innan jag smiter ner och ser på so you think you can dance. Hade velat se Dracula - död men lycklig nu egentligen men jag pluggade faktiskt istället, hoppas på att den blev inspelad!


HÖGLIND OUT!

we are the kings and queens of promise

Hade en skön tupplur hos älskling mellan fyra och tjugo i sju förut, dock saknar jag honom! Dags att ringa honom innan jag lägger mig strax. Mental kisses and hugs till dig älskling! Jag älskar dig <3

P3 Guld i all ära, men jag missade mer än halva so you think you can dance idag.. så kan det gå om man har dålig koll. Fever Ray var helt enkelt klockren, tack-talet var minst sagt speciellt.

Dagens låt; 30 seconds to mars - kings & queens

Don't tell me to be strong
when i'm unable to carry on
just give me a hand and i'll
try my best to stand

---

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
det är nog nyttigt att skrika ibland.
även om det inte alltid kommer något ljud.


HÖGLIND OUT!

Who is that..?

- Why are you eating a Pokémon card?
- Cuz I wanna be a Charizard!


Yeah, sådär ja. Nu har jag precis skickat in min ansökan om sommarjobb på Liseberg, hade inte varit helt fel att vara en Lisebergskanin en sommar :) Snart dags för So you think you can dance vilket betyder att jag behöver hämta kvällis snart, är rätt hungrig - igen. Skolan har verkligen kommit igång igen, började terminen med två MVG, ett G+ och ett IG. Omprov i Matte C är inte okej men vad ska man göra.

Btw, har jag äntligen fått tillbaka internet som varit dött i nästan tre dagar, men shit same jag har nördat Harry Potter och fången från Azkaban. För er som har tråkigt (och råkar dela samma humor som jag), gå i på youtube.com och sök på följande; "i got a ferret!" och skratta en stund. Who is that, är awesome!

 

HÖGLIND OUT!


GOTT NYTT ÅR! :D

GOTT NYTT ÅR! :D

Det är dagen efter nyår, älskling sitter och spelar CoH och jag lyssnar på MGMT m.fl. Jag tror minsann jag är sugen på kladdkaka och mjölk :) Och att göra snöänglar i det sjukt fina vädret vi har ute. Men för tillfället ska jag nog nörda och levla upp mina gubbar på wow.. Bah ;)

-no focus-

HÖGLIND OUT!

RSS 2.0