Heartbeats

Idag är det våffeldagen, har jag ätit våfflor? Ja. :D

7 föreställningar avklarade, 3 kvar. Börjar känna mig mycket bättre i hals och allting nu, hostar dock lika mycket.. om inte mer ibland. Det har varit roliga veckor med klassen, det här är det sista vi gör tillsammans i teaterväg. Ändå ska det bli skönt när alla föreställningar är avklarade.

Har haft en ganska produktiv dag idag.. not. Har hunnit med en föreställning (notera att den tar 2½ timme inklu. paus), övningskört, sökt jobb och kollat på Hannah Montana the movie. Nice.  Hannah Montana filmen var cheesy men ändå helt okej torsdagsunderhållning. No training for me yet, hinner nog med det om ca 2 veckor, när jag är hemma från Trysil.. oh god! Har inte tränat gymnastik på 2 veckor redan :S Känns underligt.

Funderar på vad jag ska göra med mitt liv.. men jag gillar att skjuta upp saker, ungefär som mina läxor. Orkaorka.

NattiNatti, nu ska jag bege mig till drömmarnas värld.

HÖGLIND OUT!

Pew Pew

Helgens i-landsproblem: Jag ska till tandläkaren imorgon tidigt vilket krånglar till det om jag ska sova hos Tim, så jag sover hemma :(, Det fanns ingen manual eller cd-key i mitt nyinköpta Devil may cry 3 spel, folk som tar fokus från det man egentligen vill fota.

Det har varit en bra helg ändå. I fredag var vi i Gbg med skolan och såg två jättebra pjäser - med vänliga hälsningar 118 100 & Familjen - och käkade god thaimat. Trots busskrångel och ångest var dagen i stort sett mer bra än dålig. Igår var jag, Tim & Madde på Sci-Fi Mässan. Jag köpte tre spel, Heroes V, Devil May Cry 3 Special Edition & Myst. Synd bara att det fattades en cd key på det inplastade DmC3. Idag har jag och älskling varit tillsammans i två år och fem månader. Typiskt att jag inte kan sova hos honom på grund av min egen lathet för att jag ska till tandläkaren, men jag orkar inte krångla.


Jag hoppas att jag hittar en present åt min älskling nu, han fyller år om två veckor och eftersom jag har föreställning på hans födelsedag vill jag hitta något extra bra, men det är jättesvårt :( Jag älskar min Timtim <3

HÖGLIND OUT!

jag ska göra en VÅG

Dagens Reklam: http://www.youtube.com/watch?v=ugwfaCUOFT8
("Det är en cab", iof en väldigt gammal reklam men ändå klockren)

Sista dagen på sportlovet, som blev en dag extra (y) Gilla stängda skolor på måndagar. Just nu ligger älskling i sängen och läser lite, jag försöker fundera ut en kul film vi kan somna till..

Rätt segt att jag troligtvis inte kommer vara med på tävlingen nu. Den skulle varit på lördag men blev flyttad till 27 el. 28e mars och då har jag föreställningar. Jag som faktiskt ville vara med.. Men men, Sci-Fi mässan på lördag ändå kanske?

Lovet har ju varit en hel del awesome och det är ju inte många veckor kvar innan nästa lov som förhoppningsvis också blir awesome - i Trysil (y) Hoppas jag får mina inlägg tills dess, eller kommit på en smidig lösning till mitt snowboardboot-problem. Halkus walkus ftw.. NAT!

HÖGLIND OUT!

RSS 2.0