with smiles on our faces

Home is behind
The world ahead.
And there are many paths to tread.
Through shadow,
To the edge of night
Until the stars are all alight

Mist and shadow
Cloud and shade
All shall fade
All shall...fade.


[summering av helgen];
If i woke up next to you..
har varit med älskling nu i helgen. Vi var en sväng på junkfest igår för att se Millencolin men det spöregnade och bandet blev "försenat" så folk ville dra och vi såg dom inte. Sen har vi dödat monster och jag dingade 80 :) Idag passade vi på att se Public Enemy på bio, den var mucho bra! Atm går tredje filmen i sagan om ringer trilogin på tvn, borde skaffa alla dom filmerna med extramaterial för de är några av de bästa filmerna nånsin1!

HÖGLIND OUT!

orka.. suck

SUCK.. åkte hem och hade bestämt att jag skulle klippa gräset, ville få lite pengar igen. När jag hoppat av bussen och kommit ett par hundra meter började det duggregna. Det har varit fint väder hela dagen och det är jättevarmt.. kul verkligen :@ edit; klippt lite mer en halva gräsmattan sen regnade det för mkt. Vet inte när jag kan klippa klart :/ Hursomhelst har jag nu äntligen käkat och om 40 minuter ska jag till sportlife på aerobic. Sen måste jag jobba som fan men allra först ska jag se klart på make it or break it.

Måste skriva ner min karaktär till projektarbetet idag, lite jobbigt för jag vet inte hur jag ska få ihop det. Men det måste göras, precis som all annan skit. Varför måste skolan ta upp mesta delen av dagen så man inte hinner med allt annat :@

Ursäkta mina aggrikationer men jag är ganska trött och hungrig.. BAH

HÖGLIND OUT!

in the maker of this puzzle

Skärmen på datan blev svart, en slags bsod. Irriterande eftersom allt jag skrivit försvann. Vart hos älskling idag äntligen, inte träffat honom på hela helgen! Blev god mat, pictionary, CSI och lite mys :) I helgen har jag varit på dag & natt tävlingen i gymnastik i Oskarsström. Det var en rolig helg (dock saknade jag älskling sjukt mycket) med massa gymnastik, film, bad och en del skador. Jag var bara med som supporter men känner mig pepp på att träna nu!

Kändes som att jag var tjock eller hade en klump i halsen förut.. blir lite slemmig i halsen ibland efter jag käkat och så men det var lite weird. Men eftersom jag inte direkt tyckte det var mysigt kollade jag upp lite och det beror tydligen oftast på oro så nu när jag inte tänkt på det på en stund så är det faktiskt lugnt.. bara slemmig nu :s Ordet slemmigt är inte ett mysigt ord.


Dagens i-landsproblem: Skolmaten suger, ge oss kornflakes så man får något i magen.

Dagens roligaste: Älskling ska måla rabies på pictionary och Jocke gissar rätt direkt xD



HÖGLIND OUT!

also in to cats

Såg just på en ny film, inkheart (bläckhjärta). Riktigt mysig film med Brendan Fraser i spetsen.. han i mumien filmerna, nivet :) Han brukar ofta vara barnslig i filmer, men inte i den här. Äventyrsfilmer med han brukar faktiskt inte vara dåliga, men alla är absolut inte jättebra heller.

Två dagar kvar tills skolan börjar, jag måste fixa lås, kalender (hoppas vi får av skolan) och 5-ämnes-block. Then i'm good to go, måste fråga mina parentos om jag kan få mina pengar imorgon, annars blir det knapert :S


HÖGLIND OUT!

swirl swirl swirl

Åh, kollar på ett av de bästa programmen på tv just nu ; So you think you can dance. Nu är det paus men en gammal tävlande i serien (Travis) koreograferade just ett sjukt bra nummer till Jason och Jenine(?), stående ovationer och ett rörande nummer. Har varit en chill dag idag, den har liksom flutit iväg. Förut hörde jag när Tim och hans vänner på vent snackade och någon skulle hämta cola och då tog behovet över och jag cyklade till kvantum och köpte en tvålitare.. inte nyttigt för tänderna men men. What to do when the crave is on?

Om en vecka imorgon börjar skolan.. :S Ska bli kul att träffa kompisarna igen och få en rutin på vardagen ändå, och på torsdag börjar gymnastik träningen. Gött, längtat efter att träna! Blir liksom inte av lika mycket på sommaren, men jag får börja springa nu så kraftprovet blir easy meat nästa år.

nu börjar det igen :)


HÖGLIND OUT!!1!

CHEWIE!

Igår kväll såg jag och älskling Ice Age 3 :) Tyckte att den var mycket bra och skitrolig! Sen satte sig älskling och spelade och då satte jag på en till film, Fanboys. Filmer för nördar är underskattade, den var klockren :) Och fin på samma gång, och lite opassande.. hmpf. Men SE DOM!!1!
may the force be with you!




HÖGLIND OUT!!1!

the ray of light

Igår var det Madonna konsert på ullevi, och som mamma sa. Så mycket folk som det var där bor det ungefär i hela trollhättan. Lägger upp nån bild om någon dag. Konserten var bra, lite synd att gamla låtar blev för remixade men creds till Madonna för att vid hennes ålder vara så stark och hennes röst är inte dålig live även om den var svårt att höra ibland. T ex Frozen, en utav Madonnas bästa låtar och hon kom inte ens till det bästa i låten. Om ni vet vilken låt jag menar.. ;
"Mmmmmm, if I could melt your heart
Mmmmmm, wed never be apart
Mmmmmm, give yourself to me
Mmmmmm, you hold the key"

Vad har hänt med posten i thn? Tror de har någon ny utdelare i våra kvarter för vi har fått fel post och fått vår post av grannar :S

HÖGLIND OUT!

när inte ens japan räcker till

Tror inte ens att gul-dino kan hjälpa mig inatt, det är inte kul att sova ensam. Jag är trött och ska upp nio imorgon och klippa gräset innan jag, mami och carro drar till gbg. Ska möta mammas vän där och gå på Madonna. Men just nu har jag en klump i magen och tror jag ska lägga mig att läsa i min bra-bok för jag orkar helt enkelt inte sätta på animen atm. Det håller inte, vill bara mysa i din famn.

HÖGLIND OUT!

it's alive!

that doesn't make any sense
so is your face, that always makes sense


Yea, idag bär det av till stenungsund för att fira kusin Ellie som fyller 15 :D Har inte träffat henne på hur länge som helst, *sakna*! Tror att det blir ett bad i havet när vi ändå är där och om man ska lita på vädret ska det bli runt 28 grader idag och då är jag på gränsen till att smälta, haha afrika var inte att leka med när det gällde värmen. Vill åka tillbaka till afrika men inte utan älskling den här gången! Hur mysigt som helst att resa med älskling, det är knappt ett år kvar till studenten, jag tror inte jag vill plugga dirr!




HÖGLIND OUT!

for he's a jolly good fellar

are you fat, cause your on a scooter?
or are you on a scooter, because your fat?
it doesn't matter. your on a scooter, and their not.


Always look on the bright side of life, yep. Såg precis life of Brian, helskön film! "I shall welese Bwian" xD today har jag badat med becca, spelat lite och snart hoppas jag på att få mysa ner mig med älskling och somna!

HÖGLIND OUT!

akikaze no uta

wordplay


Äta banan :) Dagens i-landsproblem; Eftersom frukt är gott men besprutat med massa medel kan jag inte äta det utan att hela halsen, munnen och tungan kliar och det blir obehagligt i magen :/

HÖGLIND OUT!

the nerd is taking over me

Det är för kasst väder för att bada och jag ska inte hem förrän imorgon, så nu ger jag upp och smiter till retrohouse och köper wrath of the lich king så jag kan levla min paladin till 80 inom en snart framtid. Menmen, jag ska fan bada i havet innan skolan börjar igen.. suck. Skolan innebär träffa vänner, thumbs up! Men också läxor, inlämningar och dålig sömn, thumbs down..

Nej nu måste jag springa till köket och plocka ut pomfritten innan dom bränns till oätlighet.

HÖGLIND OUT!

the ultimate bloodsport

Yeah, en annan nörd sitter och spelar wow och blev söndergankad för en liten stund sen. Idioten satt kvar och väntade i typ en kvart för att corpsecampa, vem orkar? Jag loggade ut två gånger, när jag sen äntligen loggade in igen var han borta. Sen springer jag på gubben igen + tre andra allys, men de valde att inte döda mig. Bah!

Eftersom jag inte har inkasserat wrath of the lich king än så kan jag inte levla mer på min paladin vilket gjorde det hela lite tråkigare. Gud vilket nördigt inlägg..

Nej ska försöka dra bort älskling från datorn en sväng så vi kan äta pizza och mysa :)

HÖGLIND OUT!

crash test dummies

monoton und minimal - welle:erdball




Hemma igen, har varit i tims stuga sen i onsdags. Mami och Papi vill att jag och bror ska följa med till öland imorgon. Bror är precis hemkomen från PIP (putte i parken) och jag har också som sagt precis kommit hem. Så njae, åker gärna med, bara inte just nu. På lördag blir det ju att fara till stenungsund på kalajs och på söndag är det ju Madonna, vill mysa med älskling i veckan också. Och är det fint väder blir det sol och bad. Om det regnar blir det film och wow :)

Var ensam hemma när jag kom hem och kände mig redo att klippa gräset nu när vädret tillåter, men gräset har växt snabbt och var redigt högt så jag fastnade flera gånger med gräsklipparen och var tvungen att ta bort allt gräs som klogga igen undersidan vid cuttar-bladen. Men nu är jag 200kr rikare och jag kan bli det nästa helg också, grymt nice!

RSS 2.0